21. januar 2013

BillederI får min weekend i billeder. En weekend, hvor jeg dansede hele natten i mine nye sko - og jeg er tilsyneladende blevet trådt en del over tæerne. Jeg spiste en masse frugt og købte brød ved den nye bager; strikkede på mit stribede halstørklæde; fladede ud på sofaen; forberedte mig til en rejse; købte en taske på udsalg og fik et lille nyt husdyr og en gammel rød værktøjskasse.

18 kommentarer:

 1. Mmm... skønne billeder, det ser ud til at du har haft en rigtig god weekend:0) Lækre farver i dit nye halstørklæde! Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise:) indtil videre er jeg også godt tilfreds med farverne, men jeg frygter lidt, at jeg lige pludselig synes, at det bliver alt for farverigt!

   Slet
 2. Lækkert tørklæde, sikke fine farver og glat, man skulle tro det var strikket på maskine :o)
  Meget lækker taske, hvilket mærke er den ? Jeg har selv en lign fra Adax men en anelse større. Jeg vil klart lede efter din model :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tasken er købt til halvpris i neye:) den er fra depeche.

   Slet
 3. Det lyder som en weekend når den er bedst!

  SvarSlet
 4. Ej, hvor skægt. Sådan en hund har min far også, den hænger i den ene af mine forældres biler. Jeg kan ikke huske, at den ikke har været der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt! Både min bror og jeg har en, men jeg aner ikke, hvor de kommer fra.

   Slet
 5. Jeg får altid lyst til at være med til at holde weekend hos dig når du viser billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er du velkommen til Louise:)

   Slet
 6. Fine fragmenter. Melder mig i koret om at jeg også gerne vil holde weekend hos dig, men det er nu mindst lige så meget på grund af de ting som ikke kommer på bloggen. ;D

  SvarSlet
 7. Arh dejlige billeder. Går turen til NY? Lucky you. Jeg var der i sommers med to børn i klapvogn og hedebølge. Ikke optimalt når der næsten ikke var elevatorer på nogle sub-stationer. Men vi skal helt sikkert tilbage engang!

  Et lille tip, som i hvert fald var skønt for vores børnefamilie, var besøg på the high line. Det var skønt og stille og roligt og et dejligt hood med hyggelige restauranter og cafeer synes jeg:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg skal derover til foråret sammen med Asli:) High Line er helt sikkert også med på vores liste (sammen med en masse andre ting;))

   Slet
 8. Skønne billeder..:) Synes farverne i halstørklædet er skønne - jeg er selv en kylling ift at kaste mig ud i farvespil... Måske man bare skulle;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne:) Jeg er stadig lidt bange for, at jeg lige pludselig tænker, at der er ALT for mange farver i det! Men sådan er det jo, når man plejer at gå i blå, sort og grå;)

   Slet
 9. fin weekend, bare det var mig der havde god tid (speciale-finale pt.)
  Hvor køber du Filcolana garn i København? Vil gerne se det i virkeligheden, inden jeg vælger farver

  SvarSlet
 10. Hvilket filcolana garn tænker du på? Der er jo mange forskellige slags:)

  SvarSlet