4. juli 2011

Vand
Hvis jeg nu ignorerer det faktum, at jeg har et kælderrum, gad vide om tingene så ikke tørrer af sig selv? Lige nu gider jeg i hvert fald ikke gøre noget ved det, for lyset er druknet i regnen og tanken om at støde ind i en vildfaren rotte er ikke just behagelig. Så jeg bliver lige her!

19 kommentarer:

 1. Jeg er fuldkommen sikker på, at hvis bare du spiser nok kage, så går det hele væk af sig selv!

  SvarSlet
 2. Jeg havde altså også holdt mig inden døre... Og oppe! vores gamle lejlighedsbygning ved Lygten er også druknet... Godt vi nåede at flytte nordsjællandsk!
  Sender en nybagt tankebrownie din vej og ønsker dig god hygge:)
  Kh Cecilie

  SvarSlet
 3. Alene tanken om rotter er også nok til, at jeg ville holde mig langt væk... Men mon ikke du er nødt til at se skaderne an en af dagene, inden det hele bliver jordslået?

  SvarSlet
 4. Jeps Kirsten, det er noget værre noget med al den vand!
  Anna - ja den med kagen havde jeg også tænkt på;)
  Cecilie - jeg anede slet ikke, at det havde været så slemt her i weekenden. Det er jo helt vildt at se vandmasserne på tv! Og tak for tankebrowninen;)
  Ida - jeg har allieret mig med min bror, så i morgen går vi i gang med at se på skaderne... Jeg er bare taknemmelig for, at det "kun" er 4 års kompendier fra studiet, køkkensager og nogle møbler, der står dernede og altså ingen fotografier eller andre uundværlige sager!

  SvarSlet
 5. Åhh nej, Anne. Æv æv æv! Kan godt forstå du bliver hvor du er, jeg havde gjort det samme!

  SvarSlet
 6. Øv altså... men det er sgu lidt vildt, at de ikke fik mere vand til Roskilde end de gjorde.... cwazy...

  SvarSlet
 7. Bevar den gode stemning, der ser ud til at være lige der, hvor du er nu. Rotterne kan sejle i deres egen sø, kan de!!

  Håber ikke oprydningen volder for mange problemer, når du kommer dertil.

  SvarSlet
 8. Åhh hvor skrækkeligt... Håber problemet bliver løst snart.. hilsen fra en tør C

  SvarSlet
 9. Det var så vild Anne. Aldrig har jeg set noget ligende. Jens og jeg stod på H.C ørsted vej ved fakta da et brønddækser blev kastet 10 meter op i luften med hvad der indeholder i en kloak.
  I vores kælderrum var der 50 cm vand. Vi havde dog nået at tømme det meste op i skuret.
  Værnedamsvej var der vel 1 meter vand. Bilerne havde vand op til sidespejlet.
  Det lynede og tordnede som jeg aldrig har set det før.
  Så ja det var vildt.
  Men samtidig også meget fasinerende.
  Godt du havde en god tur

  SvarSlet
 10. Du har altså ikke været for heldig med det vand i 2011!

  Lækre tegninger! Det bli'r godt!

  SvarSlet
 11. Jag såg på nyheterna vilka fruktansvärda mängder vatten Köpenhamn fick. Tänk...Malmö, där jag bor, ligger inte så långt ifrån (fågelvägen alltså) och vi fick inte alls så mycket regn. Hoppas det ordnar sig med allt. Du ritar fantastiskt fint!

  SvarSlet
 12. De ser så fine ud dine tegninger!

  SvarSlet
 13. Åh nej...ikke mere bøvl på boligfronten til dig, tak! Forstår godt du liiige skal tage et lille tilløb, før du gider se på det. Håber ikke det står alt for slemt til dernede...hvad er du i gang med at strikke? Det ser rigtig spændende ud med alle farverne:)

  SvarSlet
 14. Tak for jeres kommentarer. Og ja, jeg har godt nok været uheldig på vandfronten i år! Jeg har lige været dernede at kigge med en gut fra bestyrelsen (kombinationen af intet lys og risikoen for at møde rotter kræver ligesom en mand...), og der har ca. stået en 30-40 cm. vand over det hele. Situationen kræver helt klart kage!

  SvarSlet
 15. Der må vente så meget held og lykke på dig i 2012 ;)

  SvarSlet
 16. Åh hvor er du hårdt ramt..! Øv med alt det vand - billederne ser også helt vilde ud.. Hyg du dig på sofaen inden du skal på 'tømme tjansen' i morgen..
  Dine billeder ser super hyggelige ud - og de tegninger er for lækre.. Inspireret at dagens tur til havet med masser af vandmænd - har jeg også skitseret lidt vandtegninger..;)
  Ha' en dejlig aften - føler med dig og dine boligproblemer..
  Kh Anne

  SvarSlet
 17. Åh nej Anne. Synes du har kæmpet rigeligt med vand på den trælse måde. Vi har også fået en kæmpe tur. Det er så klamt, men skal bare overståes. Håber ikke der er skatte der er druknet hos dig.
  Kh V

  SvarSlet
 18. Godaften

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god aften...

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

  SvarSlet