23. maj 2011

Kaos

Jeg er endnu en gang kommet hjem til en lejlighed i kaos, og jeg skal aflevere opgave i overmorgen, så jeg pendler i mellem at skælde håndværkerne ud og skrive opgave. Tilgengæld er jeg ret vild med mit nye køkkengulv!

21 kommentarer:

 1. Øv for snarlig opgaveafl og kaos. Men juhuuu for det fede gulv! Giver dig helt ret, ser super lækker ud.

  God arbejdslyst
  Kh

  SvarSlet
 2. Og åh så praktisk:-) God fornøjelse med både oprydning og læsning...

  SvarSlet
 3. Lækkert lækkert gulv - og fuld sympati for opgaveskriving!
  Sommerferie ønskes NU!
  Kh

  SvarSlet
 4. Øv! Er glad for at der ikke er håndværkere mens jeg sidder her og skriver. Tilgengæld er der it-systemer som skal opdateres netop som man skal bruge dem, mindst lige så træls vil jeg vove at påstå! :D
  Held og lykke med opgaven.
  Mvh. Martina/fiflerierpaafjerde.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Øv, hvor træls at det fortsat er kaos Anne. Håber snart der er styr på sagerne!

  SvarSlet
 6. Hehe! så fint å se at selv ikke bloggerne har plettrfie hjem! Ha en fin dag på tross av stress med oppgaveskriving

  SvarSlet
 7. Åh nej Anne. Jeg troede at alt det der var overstået. Jeg har også lige igen skældt ud på de håndværkere der lave badeværelse for os sidste år. Utrolig hvor pist man kan blive over dem. Men feeedt gulv. God arbejdslyst.
  Kh V

  SvarSlet
 8. god kombi med skældud og læsning - så kan man da få sine frustrationer ud:-).. ej, jeg forstår din frustration! Typisk at tingene ramler samtidigt! Så kan du forhåbentlig nyde en dejlig lang sommer bagefter..

  SvarSlet
 9. Skidt med rodet så længe du har så fedt et køkkengulv! Held og lykke med at få afleveret. Skal nok sende dig en tanke :)

  SvarSlet
 10. Nu har de da også bare at se blive færdige:-s
  Pøj, pøj med skriveriet!
  Kh Kristine

  SvarSlet
 11. Øv, håber du snart bliver rod, håndværkere og renovation kvit og får et beboeligt hjem med lækkert køkken, søde Anne. Linoliumsgulvet er præcis det samme som mine forældre havde indtil et par år siden, så det er helt nostalgisk at se det igen... :-)

  Pøj pøj med opgaveskrivningen. Ikke nemt med den larm, så jeg kan godt forstå at håndværkerne får lidt skælde ud...;-)

  SvarSlet
 12. Det er også et fedt gulv. Jeg kan huske, jeg engang så det i grønt i et IKEA katalog i tidernes morgen, og jeg faldt pladask for det. Hvad kaldes det?

  SvarSlet
 13. Søde piger, tak for jeres kommentarer - de varmer her i rodet!
  Malene, ja jeg har også været ret vild med det her gulv i lang tid, men gulvmanden måbede godt nok lidt, da jeg sagde, at jeg ville ha' det, for det er åbenbart ikke særlig tit, det bruges i private hjem - det er egentligt et institutionsgulv. Det hedder "gummigulv" og jeg fandt det lige her: http://www.dintaeppekaede.dk/shop/fliser-966c1.html

  SvarSlet
 14. Øv altså sødeste Anne. Håber snart for dig, at det er slut med kaos og opgaveskrivning og tid til at komme på plads og NYDE! Jeg er vild med det nye gulv!

  SvarSlet
 15. Jeg føler med deg Anne. Jeg er akkurat i gang med min eksamen og håper jeg kan bli ferdig fort slik at jeg kan bruke en hel dag på å bare SY! Trøst deg med det fantastiske gulvet ditt. Og lykke til i innspurt med skrivingen:)

  SvarSlet
 16. Lad håndværkerne skrive opgaven som kompensation på rodet så kan du drikke kaffe og nyde det nye gulv!! Håber jeg snart kan få lov at se det live uden at få håndværkerstøv i koppen ;-)

  Knus

  SvarSlet
 17. Det er et SUPER fedt gulv. Jeg har nemlig fuldstændig det samme, ha ha ;-) Pøj pøj med opgaven - det forsømte forår er aldrig sjovt. Sender masser af god karma i din retning.

  SvarSlet
 18. Åh nej håndværkerer!!! Det er noget der trækker tænder ud og kan optage al ens tid!! Hvis de laver for meget skidt så husk du kan klage hos håndværkets ankenævn....tager dog lang tid! Knæk og bræk med den opgave : )

  Først set din kommentar på makeup bloggen (får ikke tilsendt mails ved kommentarer, så engang imellem smutter det jeg får læst kommentarene) Har lige sendt en mail til Spangenberg for at hører om du kan bruge gavekortet...det er bare ikke altid han svarer tilbage. Gir lyd hvis jeg hører fra ham ikk.

  Kh fra Jo

  SvarSlet
 19. Håber snart dit køkkenkaos er slut, så du igen kan finde dig selv og nyde det!
  Lykke til med det sidste på din opgave!

  SvarSlet
 20. Knottegulvet er veldig fint

  SvarSlet