31. marts 2011

Formiddage

De her formiddage, hvor jeg først skal til undervisning kl. 13 er ret gode - især på en dag som i dag, hvor det bare regner, og en cykeltur er det sidste, jeg har lyst til. Så jeg gemmer mig indenfor og arbejder mig igennem to do listen. Og så er det blevet en hel del sjovere at rydde op og organisere med min nye dymo. Linket til dymoen findes lige her hos Jeanette.9 kommentarer:

 1. De er virkeligt dejlige de formiddage.. :)
  Håber du når en hel masse inden du skal afsted, og at vejret arter sig til den tid.. Og enig, det ser fint ud med dymo..! :)

  SvarSlet
 2. Jeg har også gemt linket til dymoen - skal ha en bestilt på et tidspunkt. Det ser rigtig fint ud! Håber du kom afsted i tørvejr!

  SvarSlet
 3. Lækker dymo...sådan en skal jeg da vist have anskaffet. Tak for linket.

  Kh Shina

  SvarSlet
 4. Den dymo har jeg også besluttet mig til at jeg skal have. Den er for fed!

  SvarSlet
 5. Rakel - ja, de der formiddage, hvor man bare har tid til at tulre lidt rundt herhjemme er virkelig gode!
  Malene - Jeps, kom både hjem og afsted i tørvejr:)
  Shina - dymoen er nærmest uundværlig, når man først har fået den;) Jeg skal vist passe på, at jeg ikke får sat mærker op over det hele...
  Diktesoph - ja er den ikke?! Og så er den jo heller ikke så dyr, så win win:)

  SvarSlet
 6. Fedt fedt fedt! Tak for tip. Jeg har ledt efter sådan en dymo i laaaang tid :)

  SvarSlet
 7. Du er så vildt produktiv. Det er så sejt.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 8. Haha...ja det kræver rygrad når man først får sådan en dymo, herhjemme bruges den også til alt...men tilgengæld er der også blevet ryddet lidt mere op da, som du siger, det er lidt sjovere lige pluselig :D
  Indlægget har faktisk betydet at der er blevet solgt så ekstra mange dymo'er, at ham fra firmaet havde bemærket det (der var blevet udsolgt men de skulle have fået nye forsyninger nu ;) og tilmed været inde og finde mig og smide en kommentar! Lidt sjovt :D THE POWER OF BLOGGER!!! - og tak fordi du lige linkede...:)

  SvarSlet