6. juni 2013

Tur-retur
Jeg var i Berlin i går. Frem og tilbage på samme dag. Der var intet kulturelt på programmet - det var ren og skær shopping (og kage/is-spisning). Tak for grundlovsdag! Jeg købte bl.a. uret, som jeg synes er ret fint. Og så bliver man jo lidt nostalgisk af sådan et Casio.

13 kommentarer:

 1. Det er helt utroligt man bare kan tage sådan en Berlin sviptur på en helt almindelig dag. Jeg synes det lyder som et skønt koncept. :)

  SvarSlet
 2. Det må på min næste to do liste - en endagstur til Berlin... Den opfindelse kendte jeg slet ikke, så det må prøves af... Berlin er skøn, har været der 3 gange på ferie, og en hel uge af gangen, mindre kunne ikke gøre det mente jeg... ;0) Men så har jeg lært noget nyt i dag... ;0)

  SvarSlet
 3. Skønne billeder, jeg er også helt tosset med Berlin. Får helt udlængsel ;) Hvor har du din fine leokjole fra - er det mon egen kreation?

  SvarSlet
 4. UUUhhhhh, sviptur til Berlin. Jeg er pjattet med Berlin, og heldigvis har mine forældre en lejlighed der, så vi kommer der ofte, men en endagstur har vi til gode. Det vil jeg have in mente, om end jeg synes der er lidt langt frem og tilbage :) Skønne skønne billeder, af et af mine absolut yndlingssteder.

  SvarSlet
 5. Det ser godt nok dejligt ud. Jeg synes et af billederne er skåret helt forkert.....øverste del mangler. Knus

  SvarSlet
 6. Der er mange poser på armen, snyyyyyd :) det ser hyggeligt ud!

  SvarSlet
 7. Tænk at man kan tage en sviptur til Berlin, det er da en super ide!
  Sig mig lige engang, hvem er det fine mandfolk som sidder og laver hjerter til dig? ;)

  SvarSlet
 8. et godt koncept!! Jeg tænkte lige det samme som Ida :)

  SvarSlet
 9. Hvor ser det ud til at have været en helt fantastisk dag :-) Berlin er ikke det værste sted at svip-ture til :-)

  SvarSlet
 10. Jeg må snart til Berlin! Har ikke været der siden november 1998 (gisp, jeg er ved at være gammel), så mon ikke der er sket en del siden dengang. Det ser ud til at man kan få en masse gode poser med videre på armen. Og Knit Knit, mmmmm. :-)

  SvarSlet
 11. Lovely! The food and the place makes me crave for another round of vacation. Love the place. Got my eye on your next posts.

  SvarSlet