11. november 2012

Trækasser

Jeg har fået nogle vældig fine, gamle trækasser, som engang blev brugt i min morfars forretning. De har stået på mine forældres loft, men nu er de i brug igen hos mig. Og jeg er meget glad for dem (og deres historie). At dømme ud fra nummeret på siden af kasserne, har der været en del af dem - gad vide, hvad der er blevet af dem? Det kunne være lidt sjovt at gå på jagt efter dem:)

16 kommentarer:

 1. Jeg elsker trækasser i alle afskygninger. Og dine er også mega fede. KH Maria

  SvarSlet
 2. Lækre kasser.... De kan nok rumme en masse "skrammel"

  SvarSlet
 3. de er da super fede :D Og det ser lækkert ud med alt det fine papir!

  SvarSlet
 4. Hvor er de da bare fantastiske! Har luret på nogle lignende fra Trævarerfabrikken. Historien bag dine gør dem bare lige lidt federe :)

  SvarSlet
 5. Wow de er fine de kasser :) Ønsker mig også nogle.

  SvarSlet
 6. De er super fine- vi har også to, der desværre er ved at være lidt rustne. Jeg har købt jul til dem, men ikke fået skruet dem på endnu- tænker det vil passe perfekt til. Og så er din morfar måske fra Tønder? Kun en spytklat fra, hvor jeg er vokset op :)

  SvarSlet
 7. Skønne kasser i hjørnet.

  SvarSlet
 8. Hvor er de flotte!
  Og meget brugbare til opbevaring af diverse ting og sager.
  Dejligt loft-fund!

  SvarSlet
 9. De er virkelig fede og særligt med en personlig historie knyttet til. Sådan noget fin opbevaring kan man altid bruge. :-)

  SvarSlet
 10. Jeg vil bare sige det samme som alle de andre ; ) ...og så: Bare det var mine kasser!

  SvarSlet
 11. Hvor er det fint! Og hyggeligt at de har været din morfars.

  Selv leder jeg efter en stor vase til mine gavepapirsruller, det tror jeg også kunne være en fin måde at opbevare dem på.

  SvarSlet
 12. Æj, en god idé. Mit system til gavepapir m.m. er pt. på toppen af en reol, hvor de i ny og næ falder ned i hovedet på mig, så det der er da løsningen! :-)

  SvarSlet
 13. Meget flotte! Og så fra Tønder :-)

  SvarSlet
 14. Ej hvor er de bare super, super fede. Der kan da være noget i dem må man sige!!! Lækkert og praktisk på en gang. Næsten som en rittersport ;)

  Kh

  SvarSlet