9. august 2012

Dansk sommer


Jeg håber virkelig, at sommeren varer mere end et par dage i denne omgang. Jeg er gået en anelse kold i mit hæklede tæppe, for det er virkelig stort (og varmt!) at sidde med, så nu har jeg igen kastet mig over min nyopfyldte restekurv. Og så slår det gode gamle kriblekryds altså wordfeud til enhver tid. Basta.

8 kommentarer:

 1. Aj Anne..... I det gode gamle kriblekryds vil der jo altid være en der skal læse det hele på hovedet ;-) fagre nye verde.

  SvarSlet
 2. Rigtig god ferie (og festival) søde ven. :)

  SvarSlet
 3. Det håber jeg også Anne, kunne være så dejligt med lidt mere stabilt sommervejr. Hvor er det dog nogle fine farver på dit tæppe.

  SvarSlet
 4. Jeg tror altså osså vi skal have fat i sådan et "rigtigt" wordfeud. Her den anden dag måtte vi hente en ludo app for at spille ludo, det var altså ikke det samme :)

  SvarSlet
 5. Iha, jeg håber sørme også, at sommeren vare mere end 5 dage.
  Det er elelrs nogle passende billeder, du har fundet frem af den danske sommer. Både udendørs- og indendørssysler. Sådan er den danske sommer.

  SvarSlet
 6. that looks like a nice summer, we should go back to Denmark next summer

  SvarSlet
 7. Hvor hyggeligt - jeg har også fået spillet min del af 'ægte' wordfeud her igennem sommeren (:

  - Kit

  SvarSlet
 8. Den varede heldigvis lidt længere, men nu er det vist slut. Eller jeg tror faktisk stadig på, at vi får lidt sommer i september også - kunne det ikke bare være skønt?:)
  Hvilket mønster hækler du tæppet i? Det ser rigtig fint ud:)

  SvarSlet