11. juli 2012

Bomuld, bomuld, bomuld


Jeg er blevet færdig med to indkøbsnet. Jeg synes, mønsteret er så fint. Funktionaliteten har jeg dog endnu til gode at teste - jeg frygter lidt, at de bukker under for indkøbsvarer. En alfehue fik jeg strikket færdig i weekenden. Jeg har en milliard bomuldsrester liggende, og det kunne være så rart at få brugt nogle af dem (i stedet for at købe nye). Gode ideer til overskuelige hæklede eller strikkede projekter modtages med kyshånd:)

26 kommentarer:

 1. Hæ hæ - send dem til mig, så er du af'e med dem :0)

  Hvorfor ikke hækle figurer? eller begynd at lave en masse lapper, og til sidst en dag er der nok til et gigantisk lækkert tæppe?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ideer:) Det er dejligt med input!

   Slet
 2. Strikkede karklude? Dem kan man aldrig få for mange af. ;-)

  Eller et barnevognstæppe i zigzagstriber eller grannystribes?

  Der er masser af muligheder - men for mit vedkommende kniber det altid med tiden og tålmodigheden til de lidt mere rutineprægede projekter. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, ja det var også gode ideer:) Jeg skal helst ikke lave for store (uoverskuelige) ting, men små klude kunne bestemt være en ide:)

   Slet
 3. Jeg har selv en masse garnrester og hækler karklude, men nye ideer ville være dejligt, så læser lige med her...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt, når man kan dele ideerne ud:)

   Slet
 4. Jeg syntes du skal hækle små cirkler a'la tusindfryds rondeller, som til sidst kan samles til et stort tæppe. Om mange år måske, men det gør jo heller ikke noget :) Hvor er nettene blevet fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det ville blive et flot tæppe! Gad vide om jeg har tålmodighed til det...

   Slet
 5. De er da vildt fine de der indkøbsnet.
  Vil du evt. måske sælge sådan et par stykker til mig (evt. lave et par nye ud fra dine mange rester)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) det er ikke min opskrift, så jeg laver dem kun til mig selv og til gaver:)

   Slet
 6. Sjovt som sommeren åbenbart kalder på " ryd op i dine garnrester"...jeg er ved at strikke små gæstehåndklæder, i både striber og tern...de kan jo også jøklers, eller man kan hækle små kanter rundt....

  Lækre lækre net du har lavet, hvad hedder hæklemønsteret??? Jeg har prøvet at you-tube det, men uden held;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rart med lidt oprydning, og når vejret alligevel er dårligt, så har man jo ingen undskyldning;) Kan det passe, at mønsteret hedder "muslinger"? Jeg ved det faktisk ikke, men jeg synes, det ligner!

   Slet
 7. Hej
  Når jeg har rigtig mange rester i samme kvalitet, så strikker jeg reste børntøj. Små veste, bukser, short, nederdele. Udtrykket bliver helt unikt, og man skal prøve sig frem. Jeg lader garn resten bestemme hvor bredde striberne skal være. Nogle gange spiller farvene ikke og så må der trævles op og finde en anden farve. Jeg bruger også gerne rester til at hækle kanter på strikketøj - det bliver tit en kontrast farve. Jeg kan godt lide det skæve og kaster mig bare ud i det uden at tænke for meget. Nogle gange virker det - andre gange ikke.
  mvh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også nogle gode ideer:) Jeg synes bare tit, at når jeg begynder at blande farver, så er der altid én farve, jeg synes, jeg mangler, og så går jeg lidt kold i projektet (eller køber endnu mere garn;) )

   Slet
 8. Så flotte nett du har heklet! Deler du oppskrift?;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har linket til opskriften i et tidligere indlæg:) Jeg fandt opskriften hos jeanette fra Lutter Idyl, og hun har opskriften fra Pinterest:)

   Slet
 9. Jeg har et par hækleopskrifter på min blog under DIY måske du havde lyst til at bruge nogle garnrester på nogle af dem ??? ;)

  SvarSlet
 10. You make some really lovely things

  SvarSlet
 11. Ja det er selvfølgelig ikke meningen at du skal købe mere garn :-)
  Jeg så lige på yarnfreak bloggen, en masse hæklede blomster på snor, den er rigtig fin, og du skal bruge forskellige farver i bomuld.
  mvh Tina

  SvarSlet
 12. De er blevet rigtigt fine..!:) Og sikke en lækker samling garn...

  SvarSlet
 13. Hvor er de smukke, de net! Rigtig dejlige farver, du har sat sammen:) Og hvor var det hyggeligt at køre sammen over den store bro! Håber, vi ses igen på et tidspunkt!
  Kram,
  Kat

  SvarSlet
 14. Ih, jeg kunne også godt bruge idéer til alle mine rester. Jeg orker ikke at hækle en Helge mere (den store elg). Du kan også hækle andre former for "tasker", en clutch fx. Kugler til smykker, pynt, nøgleringe. Små runde punge, penalhus osv. Tjek evt. min mappe "Crochet" på Pinterest. Du kan finde mig via bloggen.

  SvarSlet
 15. Gorgeous! Like your inspiring blog. From now on I will be your loyal reader.

  Best wishes from Berlin,
  I.

  SvarSlet
 16. Du skal da hækle en slange! En af de stribede, dem der oftest er at finde på børneværelser og i øvrigt er fredet.
  Sæt i gang :-)

  SvarSlet
 17. Hej Anne

  Hvor har du opskriften på alfehuen fra? Og din store garnkurv, hvad har du hæklet den af? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften til alfehuen har jeg selv fiflet mig frem til, og den store garnkurv er hæklet i zpagetti fra Yarn Freak:)

   Slet