5. juni 2012

Berlin


Jeg har været i Berlin de sidste par dage med en veninde. Vi har gået meget, set meget, spist Apfelstrudel, drukket Weizenbier, spist Currywurst, været på museum, besøgt loppemarkeder, købt ting und so weiter. Det eneste minus ved Berlin er, at vejret er lige så trist som det danske. Men hvor er det bare dejligt at komme lidt ud i verden!

13 kommentarer:

 1. Dejligt! Og så har du vist været på "glücklich" og spise vafler :o)
  Fine souveniers, er det bøger med street art fra Berlin?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i, Ida;) Jeg havde heller ikke set, at de har en butik i forlængelse af butikken. Der var rigtig mange fine ting, og meget af det var dansk, så det var lidt sjovt. De to små ting på sidste billede er magneter. (ham der solgte dem til os bildte os ind, at det var ham, der havde taget billederne - behøver jeg sige, at vi opdagede, at de blev solgt flere steder i byen;) )

   Slet
 2. Hold nu lige op en fantastisk kjole! Heldige dig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er ret fin! Jeg tror dog, at jeg ændrer den lidt, så den bliver lidt mere nutidig. Den er også lidt for lang til mig (og så er der nogle pletter, jeg gerne vil have klippet væk!)

   Slet
 3. Hvor lækkert med en tur ud i verden. Den fotobog ser super god ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig god fotobogen. Er blevet helt opslugt af den, så den kan bestemt anbefales! Det gode ved den er, at der følger en tekst med til hvert billede, og at man lige får opdateret historietimerne;)

   Slet
 4. Åhhhh, Berlin.

  Se gerne "baby-give away" på min blog.

  Glædelig tirsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, åhhh Berlin:) Også god søndags-tirsdag til dig!

   Slet
 5. Berlin er en dejlig by...jeg var der for nogle år siden i forbindelse med en U2 koncert, men vil selvfølgelig gerne genbesøge byen :) Lækker bog, den ville jeg gerne bladre/læse i.

  SvarSlet
 6. Berlin er bare den fedeste by, lækre billeder Anne:-)

  SvarSlet
 7. Skønne billeder! Og hvor er kjolen smuk : )

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder... Jeg drager et smut til Berlin i weekenden, du har vel ikke par gode "fif" til et par loppemarkeder??

  SvarSlet
 9. Det ser ud til at have været en hyggelig tur :)

  Sabrina
  www.sajumedesign.blogspot.com

  SvarSlet