26. maj 2012

..


Det har været en god uge. Og så er den ikke engang slut endnu. Lidt syning, masser af sol både ved søerne og på stranden. Øl i det fri. Vesterbro Festival og lidt basic shopping. Og så er jeg med i Symagasinet. Åh, hvor gør solen altså bare underværker:)

18 kommentarer:

 1. Det både lyder og ser fantastisk ud :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har virkelig også været en rigtig god uge:)

   Slet
 2. Dejlige billeder, som altid, Anne :) Og tusind tak for alle de fine stofrester :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skam så lidt, Mejse:) Jeg håber, du kunne bruge dem til dit fine, fine tæppe!

   Slet
 3. Hvad hørte du til Vesterbro festival? Det lyder som et fedt arrangement, gad virkelig godt at have været der. Og så er det vel lige i din baghave?
  Flot med omtale i symagasinet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ret tæt på;) Jeg hørte lidt blandet musik (både godt og dårligt), men dem jeg var mest imponerede over var Pil og Liv. Super fint musik! Og Rum 37 var også rigtig gode. De to grupper kan jeg i hvert fald anbefale dig at se nærmere på:)

   Slet
 4. Jeg synes simpelthen det er så sej, når kreative bloggere som dig kommer i bladene med sy, strik, hækling, bolig mm. Stort tillykke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Shina:) Jeg er også lidt stolt, men det er også lidt mærkeligt at se sig selv på tryk...

   Slet
 5. Låter som en fantastisk vecka! Så fint väder vi har haft! Och tusen tack för svaret på det prickiga tyget! Ska ta och beställa några meter. KRAM! Petra

  SvarSlet
 6. det ligner altså også en topgod uge! dejligt & fortjent:) har du mon syet den topsøde elefant, anne? ps; priksokkerne har jeg også kig på! nu må de snart ryge i indkøbskurven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den har jeg syet. Priksokkerne er så fine og sommerlige (og til at betale;))

   Slet
 7. smukke billeder, og jeg er ret så tosset med den elefant!

  SvarSlet
 8. Super fed elefant du der viser billeder af ! Tænker om der måske findes en opskrift et sted ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en kær, buttet elefant;) Jeg har fået mønsteret af en pige, der engang havde en blog. Men hvor hun har det fra, det ved jeg faktisk ikke. Men mon ikke man kan finde et mønster i en sybog eller på nettet?

   Slet
 9. Hej Anne!
  Jeg faldt lige over din fine blog, og sikke nogle flotte, inspirerende billeder du tager! Jeg drømmer mig lidt væk i dit lille frirum her inde :) Det lyder som en dejlig sidste uge du har haft, det er så skønt, når solen skinner, og livet smiler til en :) Hold fast i den gode følelse!

  Rigtig god weekend til dig!

  Smil fra Marthe, Norge

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare den skønneste elefant!

  SvarSlet