5. december 2011

Gode råd





Jeg fører "Gode råd" traditionen videre efter min Oma. Det er et møjsommeligt arbejde, men det er bare ikke jul uden knasende, sprøde Gode råd! Og i år fik jeg hjælp af Asli, og med en masse snak undervejs, så går tiden hurtig, så efter et par timer var vi oppe på omkring 130 stk. minus dem, vi spiste undervejs altså. Nu kan det godt blive jul.

19 kommentarer:

  1. Elsker "Gode råd"!!! Har også et jern, men aldrig fået forsøgt at bage nogle...har du en go opskrift?
    Mvh
    Trine

    SvarSlet
  2. Numme numme numme num!

    Husk at gemme nogen til næste hæklehygge:)

    SvarSlet
  3. Trine - ja jeg har min Omas opskrift, og den er god:) Hvis du skriver din mailadresse, så kan jeg sende den til dig, når jeg får skrevet den af.

    Cecilie - det skal jeg nok (prøve på):)

    SvarSlet
  4. Jeg tror aldrig, jeg har smagt dem, men jeg synes godt nok, det er blæret, at de kræver et helt specielt jern.

    SvarSlet
  5. de er så fine og smager garanteret fantastisk

    SvarSlet
  6. Så godt indlægget hos Asli omkring de Gode Råd. De ser bare super lækre ud!

    SvarSlet
  7. Uh skønt. Min mail er: trinekjr@yahoo.dk
    1000 tak.
    Trine

    SvarSlet
  8. Øijj de ser lækre ud! Mums:)

    SvarSlet
  9. de ser bare gode ud, mon man kan få lov at smage en på lørdag?? Kh

    SvarSlet
  10. Se det er vist en stor mangel i min sønderjydske opdragelse. Har aldrig smagt dem! Men gode ser de ud :)

    SvarSlet
  11. Ja, de er virkelig gode...og så smukke at se på samtidig med:)

    SvarSlet
  12. Gode råd er fantastiske. Min svigermor bager bare de skønneste. Har fået hendes opskrift og min mosters jern. Det er et af dem der skal bruges på komfuret og jernet skal vendes undervejs, så kagerne bliver bagt på begge sider. Det er et stort arbejde, men de forsvinder lynhurtigt og er arbejdet værd.

    SvarSlet
  13. hold nu op, hvor er de fine. det smager sikkert ekstra godt med sådan et mønster;) jeg har aldrig set det før.

    SvarSlet
  14. Nøj, hvor har du fået jernet fra? Min veninde bager dem hvert år (hun er jo også ægte sønderjyde). Det er jeg ikke... men synes bare de er så skønne de der "Gode råd" :)

    SvarSlet
  15. hvor ser de lækre ud, jeg vil også meget gerne have sendt opskrift på sadalou@gmail.com
    Kh Sarah

    SvarSlet
  16. Katrine - jeg har arvet det, men man kan vist købe det i imerco eller inspiration (ofte hedder de dessert-jern i stedet for).

    Sarah - opskriften er lige straks på vej til dig.

    SvarSlet
  17. Fantastisk - det må jeg undersøge nærmere.

    SvarSlet
  18. Hej - Jeg har bagt "Goej Raj" -- Gode Råd i mange år på traditionel vis dvs. med et jern der er på en kogeplade (ektra indkøbt til formålet - idet mit "goej raj-jærn" ikke kan ligge på vores keramiske komfur. Jeg har hørt om el-udgaven, men hvem forhandler disse - jeg har forsøgt at google - men intet svar.
    Mvh
    Vagn Aalling -- aalling@webspeed.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Vagn
      Jeg mener, at man kan få det i Imerco eller i Inspiration. Prøv at google "dessertjern" i stedet for. Jeg håber, du finder et!

      Slet