10. december 2011

Gaver


Jeg har fået min første kandidatgave. Lidt for tidligt godt nok, men så kan den jo minde mig om, at jeg altså skal blive færdig, så jeg ikke skal aflevere den tilbage. Det er Ninnas svigerfar, der har lavet den af birk, og jeg er meget glad for den! Og så har jeg vundet en vase hos Katrine, som passer fint ind i samlingen, og for nogle dage siden kom Morgenmadstoget fra Anne. Væggene fungerer som huskeseddel. Og gavebunken er stadig alt for lille.

7 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige, dejlige gaver. Du er da en heldig tøs. Godt med lidt til at forsøde den trælse skrivetid. Glæder mig til at se dig i aften.

  Kram

  SvarSlet
 2. De der stager er bare så skønne. Og fine ting du har vundet. Heldige dig:)

  SvarSlet
 3. Det må være dejligt med lidt gaver midt i al det skriveri. Jeg er helt vild med dit nostalgiske indpakningspapir.

  SvarSlet
 4. Sikke en fin tanke - en kandidatgave på forhånd. Jeg sender dig god energi til skriveriet og til også at kunne holde lidt fri :-)

  SvarSlet
 5. særlig fin birklysestage og påmindelse:)

  SvarSlet
 6. Hej Anne,

  Sikke nogle skønne neon klistermærker... Hvordan får jeg fingre i sådan nogle? Jeg bor oppe i Aalborg og synes ikke jeg kan finde dem nogen steder.

  SvarSlet
 7. Hej Katrine, jeg har købt dem i Vesterbro kontorforsyning. De har en webshop, men jeg ved ikke helt, om det er muligt at se billeder af alle deres varer, men du kan jo prøve: http://www.vesterbro-kontorforsyning.dk/SHOP

  SvarSlet