6. september 2011

Flæse

Jeg er tilbage på syholdet hos Line, og det er virkelig dejligt at være der igen. I dag syede jeg en lille etagenederdel og et par bukser med flæse, som godt nok ikke nåede at blive færdige, og da jeg kom hjem syede jeg en nederdel mere - selv om jeg jo egentlig burde færdiggøre bukserne. Men det er altid sjovere at starte nye projekter end at færdiggøre dem. Sådan er det bare.

13 kommentarer:

 1. Søde nederdele..:) Etagenederdelen kan jeg godt li' fordi den ikke 'puffer' så meget..;) Og flæserne er virkelig fine..
  Det gule stof på den øverste er kært - hvor er det mon fra?
  KH

  SvarSlet
 2. Fine sager!! Ja, der er noget om det - det der med at nye projekter er sjovere end de gamle... Har en hel stak med ufærdige projekter, og burde jo få det gjort.. :-)

  SvarSlet
 3. Flæsenederdelen a la Marapytta er rigtig fin. Skal lige have luret et fif eller to ved den linning. Etagenederdelen til Ingrid ligger stadig usyet, så nu fik jeg lige en reminder om at få det færdiggjort når du på en dag bare sådan lige får bikset to nederdele og et par halve bukser sammen.;-)

  SvarSlet
 4. Så fine bukser Anne
  Ville ønske jeg også kunne gå hos Line, drømmer om at lave sådan nogle fine flæsebukser til Isabel.
  KH Mia

  SvarSlet
 5. Kender det alt for godt, altså det med ikke at få tingene gjort helt færdig. Ville ønske at det ikke udløste overspringshandlinger at få det gjort færdig. Har faktisk et KÆMPE farmor-firkant-tæppe liggende i kælderen, som kun mangler at blive hæklet sammen på den ene led. Det har kostet en bunke at hækle og nu har det ligget i snart 4 år - mon det nogen sinde bliver færdigt?

  SvarSlet
 6. JEg er helt vil dmed stoffet som nederdelen på de sidste to billeder er lavet af - i'm in love!

  SvarSlet
 7. Hvor er du effektiv, Anne! Jeg synes du nåede en del mere på syholdet i dag end jeg gjorde;-) Og jeg synes stadig at det blå/røde/gule blomsterstof er helt fantastisk.

  SvarSlet
 8. Du har så meget ret. Jeg er også elendig til at slutte projekter af. Det er så meget sjovere at at starte på nyt..:-) Fine fine skirts det blev til.
  Kh V

  SvarSlet
 9. Kjenner meg igjen i det der ja. Har tusen halvferdige prosjekter...Men det er moro når man blir ferdig også. Superfine skjørt!!

  SvarSlet
 10. Anne - tak:) Ja, den er ikke så bred i det. Den er også til en smal pige, så det er nok meget godt. Det gule stof med margueritterne er fra Malika og Rosa.
  Stine - dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste. Har faktisk lavet en hylde til ufærdige projekter, som jeg burde lave FØR alt andet;)
  Maiken - man får så meget energi af det syhold, så det er jo bare med at få udnyttet det og så sy videre, når man kommer hjem:)
  Mia - ja, det kunne også være hyggeligt, hvis du gik på holdet:)
  Fru Beck - ej, det skal du da i gang med! Især hvis det er så tæt på at være færdigt:) Tag lige udfordringen op og gør det færdigt, ikk;)
  Frk. Lyngsø - ja, jeg er også ret vild med det stof:)
  Rikke - ha ha, jamen det tager altså også en evighed at klippe! Især med alle de lag, du skal bruge. Og så tager det jo også tid at snakke, hi hi;)
  Vibeke - det er nemlig meget sjovere at starte på nye projekter! Men stakken med ufærdige projekter giver mig bare så dårlig samvittighed...
  DuodjiS - ja, det er rigtig rart, når man får færdiggjort projekter:) Man skal bare lige tage sig sammen til at få det gjort...

  SvarSlet
 11. Ej hvor er de bare fine Anne!
  Elsker etagenederdele, og drømmer om en i min størrelse. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 12. Ja sådan er det bare, god knows why?? De er bare rigtig flotte og især den sidste er jeg helt vild med!

  SvarSlet