13. august 2011

Smukfest


Panikindkøbte gummistøvler, bøgetræer, solskin, øl, gode venner, musik og masser af stemning bød dagen i går på. Og nu er jeg (trods træthed) temmelig ærgerlig over, at jeg kun havde en fredagsbillet.
Det er Kim Larsen, der står lige præcis bag det gigantiske bøgetræ, og det er Medina, der er indhyllet i grønt lys. Det er da let at se, ikk'....?

8 kommentarer:

 1. Åh... Misundelse..;)
  Håber det var rigtig godt - og du nyder det jydske..;)
  KH Anne

  SvarSlet
 2. Hov, vi skulle have skålet. Kan godt forstå at du gerne ville have haft mere, men det er nu også en smugle hårdt at have billet til alle dage. Fede billeder du har taget.

  SvarSlet
 3. Håber at du havde en dejlig festival ;)
  God søndag!!

  Kh Kira

  SvarSlet
 4. Åh altså hvor er jeg misundelig Anne... Det ser bare skønt ud:-)Jeg håber du har nydt det:-)

  SvarSlet
 5. Anne - det var en rigtig god dag:)
  Josefine - ej, det kunne ha' været rigtig hyggeligt!
  Kira - det havde jeg:)
  Ninna - jeg stornød det - du må komme med næste år Ninna:)

  SvarSlet
 6. I altså! Øv, at jeg ikke lige stødte ind i dig. Det var jo i mig i det sorte regntøj og gummistøvlerne! Så du mig ik? ;)

  SvarSlet
 7. Katrine - ha ha, jamen så så jeg dig da godt! Jeg så dig faktisk over det hele og rigtig mange af dig på samme tid;) Håber ikke du druknede i regn!

  SvarSlet
 8. ...jeg vil blot lige indskyde, at det er de gæve elever fra Lysbrokunst på Lysbroskolen i Silkeborg, der har lavet de skønne skeletter i Bøgeskoven! De holder i øvrigt Åbne Atelierdøre på skolen her i weekenden...SUVERÆN kunst til rimelige penge - jeg kommer!

  SvarSlet