6. juni 2011

Solskins-syning


Det er jo ikke ligefrem fordi, at vejret lægger op til indendørs syslerier, men det er nu alligevel rart at kunne gemme sig for solen, når den bliver alt for brændende. Så to tæpper og et par små bløde velourbukser er det blevet til de sidste par dage. Bukserne er en barselsgave, men tæpperne ligger på Amio.
Er jeg den eneste, der glæder mig til lidt regnvejr - bare lige en enkelt dag?

16 kommentarer:

 1. Jeg har netop også gemt mig ved mit sybord, efter en hel weekend ude :0)
  Og jeg GLÆDER mig til regnen, så der kan blive renset lidt ud.

  SvarSlet
 2. Skønne tæpper Anne!! Er de quiltet igennem alle 3 lag? Kan ikke lige umiddelbart se dem quiltet på bagsiden. Virkelig flotte - lækre farver!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Hvor er du effektiv. sådan lige at smække dem sammen. De er så fine. Jeg ken også godt snuppe en lille regnvejrsdag til lidt indehygge..:-)

  SvarSlet
 4. Fine fine overspringshandlinger. ;-) Fortryder (igen) at jeg ikke lavede rundede hjørner på Agnes barnevognstæppe...

  Bukserne er også rigtig fine i sin enkelthed. Dejligt bløde ligesom baby bukser gerne skal være.:-)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine tæpper! Og ja det er lidt sjovt, for lige så meget som vi sukker efter varmen, lige så lidt kan vi udstå den når den så kommer. Sådan har jeg det ihvertfald. Glæder mig til at se dig fredag!

  SvarSlet
 6. Fine tæpper, Anne. Skønne skønne farver.

  SvarSlet
 7. Efter i dag kunne luften godt trænge til et brusebad. Fine ting du har fået ud af dagen.

  SvarSlet
 8. Du er så produktiv! Og jo, jeg kender godt det der med at krybe i ly for solen. Jeg er heller ikke bygget til alt for meget varme, så jeg har det også bedst i skyggen eller indendøre, når det er alt for varmt :-)

  SvarSlet
 9. Fine ting du har syet (som altid). Nu er det mig der sukker over stoffet med æblerne - kan se du har den grønne variant:) Nej, jeg hepper også på lidt regn. Så ville det ikke føles så surt at rende rundt indendøre og gøre rent og pakke ud:)

  SvarSlet
 10. Hvor er det nogle super lækre ting du har lavet (kender godt det der med varmen, jeg er heller ikke for god til at klare det...det er lissom om mit temperament slår knuder når det blir for HOT!)

  Er vild med det dersens svampe stof...det sku du vel ik ha mere af??? :-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 11. Hej piger, tak for jeres kommentarer:)
  Tina - Ja luften trænger nemlig til at blive renset, for det har godt nok været varmt i dag!
  Mette - Tak:) Nej, de er ikke quiltede. Jeg kan bedst li', at de er sådan lidt "luftige" og ikke så flade. Så det er kantebåndet, der binder de tre lag sammen.
  Vibeke - Så effektiv er jeg nu heller ikke, for de har været flere dage undervejs. I dag trængte jeg bare til at være lidt mere indendørs!
  Maiken - Jeps, syning (og snakke i tlf;)) er gode overspringshandlinger!
  Julia - Ja det er typisk, at man brokker sig både når det er koldt og når det er varmt;) Glæder mig også til at se dig fredag!
  Louise - Tak! Glæder mig til at se dig fredag:)
  Malene - Ja, helt enig! Her er stadig drønvarmt, synes jeg!
  Asli - Det er nemt at være produktiv, når alternativet er eksamenslæsning...
  Malene - Ja, det grønne stof vandt jeg et stykke af hos Christina (badelma). Det var også derfor, jeg sukkede over dit det røde med æblerne:)
  Malene (by myr) - jeg er også ret glad for svampestoffet, men jeg har desværre kun små stykker tilbage af det! Jeg har købt det i Berlin hos Frau Tulpe, så måske kan du finde det i deres webshop.
  Kh Anne

  SvarSlet
 12. Oh yes jeg har også siddet ved maskinen :) Når baby Emil tager sig en lur i skyggen styrter jeg til krea-rummet, jeg magter ikke solen lige pt.
  Flotte flotte tæpper, jeg kigger mere med :)

  SvarSlet
 13. Hvor er de fine!!
  Jeg er også ved at klippe ud til tæpper.. Synes bare det går lidt langsomt med det kreative for tiden - solskin, en krudtugle, der gerne vil lege og ikke mindst lysten til bare at være i haven og nyde...;)
  Knus

  SvarSlet
 14. Anne, du er alt for vild med den symaskine, du gir os andre dålig smavittighed over de voksende stof bunger og ufærdige ting...

  -hvor har du købt det hvide stof med de store lilla, navy og pink blomster?? jeg har engang solgt det samme stof på trendsales nemlig...

  SvarSlet
 15. Mic - ja det er et godt spørgsmål! Jeg har formentlig byttet mig til det, men med hvem det kan jeg godt nok ikke længere huske. Men det er fint:)

  SvarSlet
 16. Nej..... du laver bare de fineste ting :-)
  -Og dejlige billeder du tager!

  SvarSlet