3. juni 2011

Rørvig
Dagen i dag blev brugt i selskab med en flok søde bloggere i et sommerhus i Rørvig. Ulla havde lavet et overdådigt bord og diskede op med alskens lækkerier lige fra hjemmelavet nutella (må have opskriften!), pesto og humus til ost, pølser og melon i lange baner. Lækkert! Og der blev snakket, fra vi kom, til vi gik - selv om vi jo i bund og grund slet ikke kender hinanden. Det er ret fantastisk, hvad blogland kan føre med sig af nye venskaber. En stor tak til Ulla for invitationen og tak til Ninna, Mie, Lisbeth, Dorte og Tina for dejligt selskab. Det var virkelig en god dag!

12 kommentarer:

 1. Det ser virkelig dejligt ud og lyder til at have været en inspirerende og hyggelig flok! Og vejret var i den grad med jer - så kan det ikke blive bedre!

  SvarSlet
 2. Åh, det ser hyggeligt ud. Og under alle omstændigheder mere hyggeligt end at køre ting på containerpladsen og omrokere flyttekasser mens man febrilsk leder efter forskellige ting:) Meeen har da også lige været ude at kigge på møbler - lidt optur alligevel:) Håber vi snart ses igen søde Anne!

  SvarSlet
 3. Det ser bare SÅ hyggeligt ud:-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare ud til at I har haft det hyggeligt - havde set invitationen ved Ulla, men kunne desværre ikke i denne weekend.

  SvarSlet
 5. Jeg er så misundelig! Ser ud til at have været en skøn dag, et skønt sted, i skønt selskab og i skønt vejr. Skønt, skønt, skønt!

  SvarSlet
 6. Årh, det ser hyggeligt ud! Der ville jeg også gerne have været med.
  Glæder mig til at se dig fredag, Anne :-)

  SvarSlet
 7. suk ja... håber det var det værd at læse i stedet :(

  SvarSlet
 8. TAK for en vildt hyggeligt dag og ikke mindst biltur... Du fortjener en bagsædebabypasser-medalje:-) Synes dælme du klarede det godt, trods morens stress på forsædet:-) Tak for det... Og så ses vi forhåbentlig snart igen:-)

  Kh

  SvarSlet
 9. Ej hvor ser det hyggeligt ud!

  SvarSlet
 10. Det ser meget fantastisk ud! I har været velsignet med vejret. Mkh Katrine

  SvarSlet
 11. Hej Anne.
  Det var en fantastisk dag. Det gør jeg gerne igen. Nutella... mmm... jeg har bogen skal nok ligge opskriften på bloggen.
  Dorte ;O)

  SvarSlet
 12. Stor misundelse herfra...:)
  Det ser drønhyggeligt ud..

  SvarSlet