4. juni 2011

Carlsberg


En tur rundt på Carlsbergs område byder på en masse fine ting - bl.a. de her reb! Og Akademiets Have, som for mig var helt ukendt indtil dagens picnic, er jo en skjult lille perle midt i området. Der er dejligt at gå på opdagelse i sin egen by!

10 kommentarer:

 1. Hvor ser det fedt ud. Ved det hvad det skal bruges til?
  Kh V

  SvarSlet
 2. Nej, det ved jeg desværre ikke - men jeg havde i hvert fald lyst til en svingtur i rebene (og hvis ikke det var fordi, at det var lige ved siden af en større gruppe mennesker, så havde jeg nok leget Tarzan...)

  SvarSlet
 3. Dejligt med den slags nyopdagede perler man kan nyde - også i fremtiden!

  SvarSlet
 4. Har også selv næsten lige opdaget hvor dejligt der er der nede! Elsker bare Vesterbro mere og mrer. Vi er heldige at bo her!
  Jeg tror altså at ræb og det hele er sat op til fri afbenyttelse, så både børn og voksne kan svinge sig og lege alt hvad de vil!

  SvarSlet
 5. Ej hvor fedt. Elsker sådan nogle små haver!! Lækkert...
  Og sikke du hygger, hvor dejligt :)

  KH

  SvarSlet
 6. Fedt med alle de reb, jeg får også totalt lyst til en svingtur. Og dejligt med en nyopdaget have. Er det den på Frederiksberg? Vi boede tæt på en skøn lille park, som vi benyttede rigtigt meget. Det var vidst landbrugskolens, kan det ikke passe?

  SvarSlet
 7. Malene - ja, og det er alligevel utroligt, at man stadig kan opdage små perler i sit eget kvarter (som man jo troede man kendte godt!)
  Line - Ja, jeg elsker også Vesterbro:) Jeg skal helt kart tage en svingtur en dag så!
  Anne - ja, og det bedste er, at der stort set ikke er nogen, der bruger den, så den er ikke stuvende fuld.
  Julia - nej, det er på Vesterbro midt inde i Carlsbergs område. Landbohøjskolens Have er også super hyggelig:)

  SvarSlet
 8. Man kan finde kunstneriske elementer i de mest elementære ting. Fede billeder :)

  SvarSlet
 9. Gud, hvor ser det fedt ud med de installationer! Får ligesom Julia helt lyst til en svingtur. Ærter og bare tæer på græs holder max! Det lyder som en rigtig skøn måde at spendere dagen på...

  SvarSlet
 10. Det kan jeg godt forstå. Det er lidt ligesom da man havde gymnastik i skolen, så fedt at binde dem sammen og få den sjoveste gyngetur.

  SvarSlet