4. maj 2011

Stjerner

Endnu en uh la la gave til mig selv - denne gang fra Mettes by BLANK :) De smukkeste sorte øreringe!
Og så er det blevet til fire werkplatz tørklæder i blød strik med liberty- og læderstjerner. De kommer selvfølgelig med på markedet. For jer der ikke kommer forbi Odense i weekenden og gerne vil have fingrene i nogle af werkplatz-tingene, så har vi lavet en werkplatz-blog, hvor de ting, der er tilbage efter markedet kommer til salg:)

14 kommentarer:

 1. Super fede øreringe...og super lækkert tørklæde:-))) Hvad er prisen for det? Jeg kommer desværre ikke til Odense men kunne man evt. bestille et sådant tørklæde?? Hvad måler det?

  Mvh
  Trine

  SvarSlet
 2. Hej Trine
  Tørklædet er trekantet og måler ca. 115x115x160 cm. Det kan desværre ikke blive til bestillinger på tørklædet, da vi ikke kan få fat i mere af strikstoffet:( Så der er kun disse 4 stk. De koster 150 pr. stk., men hold øje med werkplatz-bloggen, for hvis der er nogen tilbage, så ender de derinde:)

  SvarSlet
 3. Åh, man kunne vel ikke reservere et? Det går nok ikke, men jeg MÅ altså bare eje et af de tørklæder. Har selv været ved at lave et med applikerede stjerner på jersey, men det gir slet ikke det samme som det fine strikstof.
  Tvivler på der er nogen tilbage efter markedet - de blir da revet væk:)

  SvarSlet
 4. Jeg håber selvfølgelig, I får udsolgt, men det gør ikke noget, hvis der er bare lidt tilbage. Jeg tror nemlig ikke, jeg kommer derned.

  SvarSlet
 5. Jeg tvivler på at I har nogle af dem med hjem igen! Jeg går ellers ikke med tørklæde, men i det her tilfælde er jeg villig til at ændre adfærd ;-)

  SvarSlet
 6. Åhhh sådan et tørklæde ville jeg næsten dø for at eje - kan man få et reseveret??? Jeg kommer lørdag morgen på marked, sådan et vil jeg gerne give 150 kr for!!! :-)

  SvarSlet
 7. Åh søde Anne..!! (og Anne:)
  Jeg er da i krise over at jeg først har evt. mulighed for at kigge forbi lørdag!!! Alle dine/jeres sager bliver da revet væk..
  Knus

  SvarSlet
 8. Nøj de er skønne de tørklæder! Hvis bare man kunne reservere..! Kommer desværre også først lørdag morgen, og der er de da helt sikkert væk :(

  SvarSlet
 9. Skønne, skønne tørklæder! Tak for omtalen af øreringene, og flotte billeder af dem :) Håber at du bliver glad for dem :)
  Kh Mette

  SvarSlet
 10. Hej søde piger:) Åh jeg ville da ønske, at vi kunne sy en hel bunke tørklæder, så I alle kunne få et! Jeg håber, at nogle af jer når at få fat i et af de fire, og ellers så vil jeg gerne rende rundt til diverse stofforetninger for at se, om jeg kan finde mere strik, men det bliver først efter min eksamen;)Det må desværre blive et nej til at man kan reservere et:(
  Mette - jeg har øreringene på, så jeg er allerede meget glad for dem:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 11. Skønne stjerner til samlingen. Og mig-gaver hitter altid!

  Tørklæderne er blevet rigtig gode! Ja, sammen med alle de andre kreationer. I må have et rigtig godt marked, kære Anne. Håber stadig på at komme forbi søndag...

  SvarSlet
 12. Tillykke med jeres "nye" samarbejde og held og lykke med salget.

  Jeg kommer desværre ikke ned og siger hej.. Vi har bare lidt for meget catching-up-to-do efter fjorten dages ferie så 4-5 timers kørsel står vist nederst i prioriteringen. Håber I har får en fantastisk weekend.

  Jeg har også øreringene - de er ikke så tosset endda:-)

  Mange hilsner Christina

  SvarSlet
 13. Hej Anne'
  Check lige hos stofdillen på jagtvej/åboulevarden

  SvarSlet
 14. De er så fede, de tørklæder. Håber det lykkes jer at skaffe mere stof, for der bli´r vist rift om dem. Kh Kristine

  SvarSlet