9. maj 2011

Forårs(reste)marked

Så er resterne lagt ind på amio (hold da op hvor tager det lang tid...), men kig forbi:)

15 kommentarer:

 1. Ja det tager vildt lang tid på Amio. Det var bl.a. derfor jeg oprettede bigcartel-shop i stedet!

  Dejligt at der har været et godt salg for jer i weekenden. Det ville også undre mig hvis ikke..

  SvarSlet
 2. Skønt at resterne er kommet på amio, jeg havde nemlig ikke mulighed for at komme til Odense i weekenden.
  Hilsen Helle - som lige har handlet på amio :-)

  SvarSlet
 3. Christina - ja, det er virkelig tidskrævende. Måske skulle jeg overveje bigcartel i stedet for? Har du gode erfaringer med siden?
  Helle - tak for bestillingen:) Du gik glip af et virkelig godt marked;)

  SvarSlet
 4. Hej Anne. Tusind tak for en skøn weekend, det var helt vild hyggeligt at møde dig igen og håber da det gentager sig, har lige været inde og savle over den lille liberty-pung igen, den har mine fingeraftryk over det hele.. kunne så godt tænke mig den havde haft sådan en lille læderstrop som nogle af dine punge har haft, så havde den været solgt.. det er lige prikken over i´et.. kan selvfølgelig være jeg er nød til at købe den alligevel:-)

  Knus Berit

  SvarSlet
 5. Kære Anne

  Dejligt at møde dig og Anne - det er jo bare meget bedre i virkeligheden, hva? Man kunne godt blive afhængig af også at ses i den virkelige verden og ikke kun tastes ved en gang imellem :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Hej Anne
  Ville bare lige sige at det var rigtig hyggeligt at hilse på dig og Anne til markedet i lørdags. Hatten passede for iøvrigt min søn perfekt. Håber jeg en dag får mod på at blogge, det virker ihvertfald til at blogland er et skønt sted at være:-)
  Kh Pernille

  SvarSlet
 7. så fine sager! min søster er stor fan af dine krea-evner og har allerede shoppet hos dig;)

  SvarSlet
 8. Berit - ha ha, ja den lurede du godt nok længe på;) Jeg har faktisk aldrig lavet en pung med en læderstrop - den har altid været af bomuld, så det må ha' været billederne, der har snydt lidt! Og selv tak for sidst - det kræver gentagelse!
  Mette - tak og i lige måde! Ja, lad os helt sikkert finde på noget i den virkelige verden:) Vi bor vel egentlig ikke så langt fra hinanden, siden vi kunne rende ind i hinanden nede ved Line!
  Pernille - i lige måde Pernille, og dejligt at hatten passede. Spring du bare ud i blogland - vi skal nok tage godt imod dig:)
  Linda - ja, det kan jeg godt huske:) Dejligt med fans, hi hi;)

  SvarSlet
 9. Jamen for pokker Anne:-) Kunne man lokke dig til at lave en lille strop til den? Så er den min.. havde jo i alt hemmelighed kigget på den allerede hjemmefra..

  SvarSlet
 10. Altså sådan en strop som jeg plejer at lave i bomuld??

  SvarSlet
 11. Ja gode erfaringer. Men på den anden side har jeg ikke super-mange erfaringer endnu:-).. Det koster en smule, men det gør Amio jo også. jeg kan godt li' at jeg kan personliggøre den og så er det nemt og hurtigt at betjene! Eneste minus er, at jeg ikke kan få den til automatisk at slette varen, hvis der kun er en til salg. Og så risikerer man jo, at en anden også når at købe den, inden man får gjort det manuelt. Men måske har jeg bare ikke udforsket det nok endnu!

  SvarSlet
 12. Jeps;-) Skynd du dig bare at resever den.. må nok indrømme at den nok bare er "min", har jo da også haft noget betænkningstid.. ha ha

  SvarSlet
 13. Berit, det er nok nemmest, hvis du går ind og trykker på "køb" og så skal jeg nok få lavet en strop til den:)

  SvarSlet
 14. Så har jeg modtaget en skøn, skøn pakke fra dig.. Tusinde tak - jeg har allerede lagt alle mine penalhusting ned i. Det er nemlig mit nye penalhus, størrelsen er helt perfekt til div skriveredskaber og lidt til..
  Knus Helle

  SvarSlet
 15. Hej Helle
  Dejligt at høre og sødt af dig at skrive:)
  Kh Anne

  SvarSlet