24. maj 2011

...


Så er der sørme vand i soveværelset. Og nej, opgaven er stadig ikke afleveringsfærdig til i morgen. 
Var der nogen der sagde panik?! Hvor længe kan man mon holde sig kørende på chokolade og vand?

17 kommentarer:

 1. Anne du kan holde dig kørende længe, men når opgaven er afleveret, så går du ned. Altså ikke ned ned, men så bliver du træt!
  Så kæmp nu, fokus, spil lidt musik og dans, det giver energi. Skriv og vid, at når du har sat det sidste punktum, så er det slut. Så skal du ikke begynde at rode mere rundt i det, for så kan du ikke gøre mere.
  Hvorfor jeg er så klog? Fordi jeg selv har skrevet speciale to gange. Altså et på hver af de to uddannelser, jeg har taget hvoraf den ene er en cand. mag :)
  You can do it!

  SvarSlet
 2. Hold op hvor jeg føler med dig.
  Men lad vandet "løbe"
  Skriv din opgave, og læg krafterne der.

  Bagefter når du har sovet en velfortjent laaaang nat, efter opgaven er afleveret kan du kigge på det hele med friske øjne.

  SvarSlet
 3. Ej altså. Hvordan er det nu kommet ind? Har de lavet noget sjusk, de håndværkere? Du har snart fortjent en pause, Anne! Sådan en af dem hvor ting bare kører på skinner i MEGET lang tid!
  Pøj, pøj med opgaven. Chokolade og vand skal nok få dig langt og ellers må du sende håndværkerne ned efter et lækkert stykke kage - De laver vist ikke for meget i forvejen:)

  Kan ikke få lov at logge ind via google-konto, så jeg kommenterer lige på alternativ vis:)

  SvarSlet
 4. De har installeret min vaskemaskine forkert, så det er derfor. Har snakket med underboen, og det er også løbet ned til hende. Det stopper bare aldrig det her rod!
  Og tak for at I hepper - pt. har jeg godt nok brug for det! Er i gang med at skrive alle mine frustrationer ud i konklusionen, og det er vist ikke helt godt...

  SvarSlet
 5. Aja baja, kære Anne. Det er flot at du kæmper videre trods de genvordigheder/udfordringer den svømmehal af en ejendom, du er bosiddende i, åbenbart bli´r ved med at gi´dig.
  Gi´den gas - du er snart i mål.
  Hvor er det hyggeligt, at du også skal på sykursus i juni. Så skal du nok få tanket overskudskontoen op igen.
  Kh Kristine

  SvarSlet
 6. Hej Anne,
  hvad er det, du læser?
  Jeg afleverede speciale for et par måneder siden og nyder at have aftnerne frie til kreative udfoldelser!
  Vh. Kristine

  SvarSlet
 7. Søde min dør er åben, her er tørt, vi har strøm til computeren, 3 pakker printpatroner, papir og meget stærk kaffe så natten kan være din!
  Ja lad det vand løbe til i morgen...eller ok smid en hulens masse klude i en bunke til at holde bare lidt på det :-)

  Knus og styrkende tanker

  SvarSlet
 8. Jeg ved ikke hvad du læser, og det er da virkelig en sur kombination at der skal være så mange problemer med jeres lejlighed oveni. Men man kan rigtig meget under pres, og selvfølgelig klarer du den. Du virker som en rigtig sej kvinde. Jeg hepper på dig :)

  Husk at pleje dig selv når du er færdig, gear helt ned og lad dig være træt.

  SvarSlet
 9. Uh, studietiden forbandelse at opgaver først bliver færdig helt til sidst -jeg hepper på dig i de sidste timer og kan kun minde dig om, hvor fantastisk dagen i morgen bliver, når du er færdig, lettet og med god samvittighed kan overgive dig til trætheden. Kør på med vand og chokolade - det er dig vel undt!

  ...og så håber jeg, at de inkompetente håndværkere/vvs folk snart tager sig sammen!

  SvarSlet
 10. Åh nej, Anne!
  Jeg håber arbejdet er med opgaven er gået godt de sidste par timer - tænker på dig, og sender heppende tanker!!

  Stort kram!

  SvarSlet
 11. Bare hold ud, du skal nok klare den...det er jeg helt sikker på! Lad andre klare det med vandet, fokusér på din opgave og drik et par liter redbull og fortsæt med chokoladen....HANG IN THERE!! :-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 12. Åh nej Anne ikke mere VAND og da slet ikke nu. Jeg ville prøve at afslutte opgaven et andet sted hos en veninde eller måske Wenche. Det gør dig bare negativ og ukoncentreret at sidde midt i alt det rod. Krydser alle mine fingre og du er SÅ sej, så du skal nok klare den selvom det er uoverskueligt lige nu...

  Knus og tanker herfra
  / Mette

  SvarSlet
 13. Uhh det lyder ikke sjovt, men jeg ved du kan.... man kan holde længe på chokolade, men måske du også skulle prøve en gammeldags rugbrødsmad ;)

  SvarSlet
 14. Årh Anne. Jeg føler med dig. Jeg har lige afleveret min opgave, som har været undervejs den sidste uge. Jeg krydser fingre for at du også når det du skal nå.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 15. Nej, nej, nej! Nu skal det altså stoppe med det vand...

  SvarSlet
 16. Åh nej ikke vandet. Håber de får det ordnet hurtigt!! Og pøj pøj med læsningen - det er en sej omgang men betaler sig i den anden ende:) god læsning:)

  SvarSlet