6. februar 2011

I gemmerne

Sidste weekend ryddede vi min Omas lille hus, og jeg fik jeg alle hendes syting, garn osv. med hjem. Det er virkeligt nogle fine ting, og det er tydeligt at se, at hun er vokset op i en tid, hvor man ikke bare smed tingene væk. Det kan jeg godt li'. På den anden side, så aner jeg ikke, hvad jeg skal bruge alt det stoppegarn til...

19 kommentarer:

 1. Fine sager.. Fyldt med mange minder:-)

  SvarSlet
 2. Der var mye flott. det kan jo egentlig brukes til pynt :o)

  Ha en glad søndag!

  SvarSlet
 3. Hvor fint du har arvet alle sytingene, især når de vækker minder.

  Ja, så mange strømper kommer du nok ikke til at stoppe, men med dit store kreagen så finder du nok på noget andet. :o)

  SvarSlet
 4. En hel historietime set fra en flittig husmoders side.

  Glædelig søndag.
  Kirsten

  SvarSlet
 5. orv hvor fint!

  Hav en henrivende søndag!

  SvarSlet
 6. Fin samling..:) mon ikke du på et eller andet tidspunkt finder på noget til garnet.. Her har jeg også arvet syskrin fra mormor og en stor bunke broderigarn fra farmor - hyggelige minder.. Nyd dagen.. Kh Anne

  SvarSlet
 7. Du skal stoppe dine hjemmestrikkede sokker kære!! Kan godt vise dig hvordan man bruger det, min oldemor stoppede altid vores ;-))

  KH

  SvarSlet
 8. Jeg har også lige arvet mormors sygrej inkl. sykasse. Meget fine gamle sager. Meget aner jeg slet ikke hvad er, men jeg har gemt det hele og kan især godt lide de gamle originale emballager osv.

  SvarSlet
 9. Det ser flot ud. Du kan da brodere med det, eller hækle på en tynd nål:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 10. nøj hvor ser det skønt ud :)
  Dejligt du kunne arve :)
  KH Micha

  SvarSlet
 11. Stoppegarn stopper man strømper med, du har jo osse fået stoppeægget med :D - men det fungerer osse fint til broderi

  SvarSlet
 12. Der er charme over sådan nogle ting.
  For ikke så længe siden, var vi forbi byen store genbrugsbutik. Et lille bord med hjul og en bakke-agtig top vækkede min interesse og da jeg løftede toppen af dukkede en kvindes håndarbejdssager frem. Det var både fantastisk og lidt trist af se. Jeg kan slet ikke forstå hvordan det er endt der med indhold i.

  SvarSlet
 13. Jeg bruger stoppegarn til at hækle bitte små ting af - så det var måske et tip? Ked af at høre om din Oma. Kh Katrine

  SvarSlet
 14. Det er en dejlig mindekurv, du har arvet.
  Jeg har også noget stoppegarn liggende og jeg har broderet med det :)

  SvarSlet
 15. Fine gamle ting - fyldt med minder - og et vidnesbyrd om en tid hvor man ikke bare smed ud, men stoppede og reparerede. Godt at du har fået dem og at de ikke bare er blevet smidt ud.

  SvarSlet
 16. Flott kurv!Stoppegarnet kan jo bare ligge og være til pynt:)
  Jeg ELSKER skilpaddene dine...

  SvarSlet
 17. Min bedstemor stoppede nylonstrømper med det..:-) men hun boede også i det mørkeste vestjylland hvor intet skulle gå til spilde eller smides ud.

  SvarSlet
 18. Sikke fine sager... Det er skønt at arve noget så værdifuldt! For det har det jo uden tvivl været for din bedstemor!

  Jeg har lige deltaget i en lille blogleg... og den kræver at jeg sender den videre til 8 andre bloggere... Og jeg håber du vil deltage!

  Du kan finde leget´n her:

  http://flyverhelt.blogspot.com/2011/02/uha-min-allerfrste-blogleg.html

  Kærligst Naja

  SvarSlet