6. januar 2011

Snack



En sund(ere) version af chips. Grove pitabrød med lidt smør og salt - og ej at forglemme dippen!

16 kommentarer:

  1. Uhmm.. Det ser rigtig lækkert ud! Vi skal også aftensnacke herhjemme i aften ;-)

    SvarSlet
  2. Mums! Bager du selv pitabrødene? Jeg har netop lige afsløret mit opskrift på bloggen...

    =)

    SvarSlet
  3. UHHM, tænker om de smager lige så godt som de ser ud :-)

    SvarSlet
  4. De er rigtig gode:) Ærgrer mig pt. over, at jeg ikke lige lavede nogle flere.
    Marian, det er bare købe-pitabrød, men jeg må da hellere lige ind at lure på din opskrift!

    SvarSlet
  5. God ide :) Ser virkelig gode ud

    SvarSlet
  6. Det ser så lækkert ud!
    Og det fortjener du vidst nu, efter din oprydnings og vaske dag:)

    SvarSlet
  7. hold nu op, hvor topgodt. haps, si'r jeg bare. har du en hemmelig hjemmelavet dip?

    SvarSlet
  8. Næ, det er ingen hemmelig dip! Det er bare creme fraice, salt, peber og paprika!

    SvarSlet
  9. Mums, det ser lækkert ud. Det må prøves...

    SvarSlet
  10. Nummenum det ser lækkert ud!!! Skal da vist afprøves snarest

    SvarSlet
  11. uhm, den må prøves
    hilsen lone.g

    SvarSlet
  12. lækkert - godt med snacks der syner mere sunde en chips:-)

    Er de bare kommet i ovnen med strøet salt og smør?

    Og god fornøjelse med eksamenslæsningen - jeg kender kun alt for godt det der med, at man pludselig får lyst til alt muligt andet - selv rengøring:-)

    SvarSlet
  13. Christina, ja jeg flækkede bare pitabrødet på langs, smurte hver del med smør, strøede salt på, skar dem i mindre stykker og så ind i ovnen i en ca. 5 min., indtil de bliver sprøde. Nemt og lækkert:)

    SvarSlet
  14. det skal jeg prøve. Måske skal de med i bussen i morgen!

    SvarSlet
  15. de snacks ser godt nok gode ud, må lige en tur i køkkenet

    stine:)

    SvarSlet