12. januar 2011

Harlekintern og nøglesnore

Oven på gårsdagens eksamen er jeg T.R.Æ.T. Så i dag lod jeg bøger være bøger og har i stedet for kastet mig over symaskinen og syet sofapuder til min bror og et par nøglesnore til Amio.


21 kommentarer:

 1. Farverne fungerer vildt godt sammen. Nicely done!

  SvarSlet
 2. Lækker farvekombination til de macho puder :)

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig dag. skal lige tjekke din amioshop ud, for de nøglesnore er så lækre.

  SvarSlet
 4. Sååå fede puder, skal de måske ikke også på amio?

  SvarSlet
 5. Hvor er de skønne puderne, og de nøglesnore!! ELSKER min! Men uhh den i pink ville jeg godt nok også være blevet glad for ;-)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med det flotte resultat i går!! Er vild med dine nøglesnore :-)
  Kh Stine.

  SvarSlet
 7. Lyder som en skøn dag. Og SÅ velfortjent ovenpå præstationen i går. Puderne er virkelig fine - god kombi af form og farver. Nøglesnorene - elsker dem:)

  SvarSlet
 8. Oven på en flot eksamen, slapper du af med at sy de smukkeste ting- du er en skøn kvinde :-)

  SvarSlet
 9. Ehj, hvor er det nogle fede puder! Farvesammensætningen er rigtig go'.

  Mentalt er jeg også ved at tage tilløb til at sy nogle nye puder, men jeg kan bare ikke helt gennemskue hvilken størrelse jeg skal lave til rhomberne og hvordan jeg får sammensyningerne helt perfekte. Det går fint med firkanterne, men så jeg tænker om det er lige så nemt med sammensyning af de diagonale baner?

  Ligesom alle de andre liberty lækkerier er nøglesnorene rigtig fine... :o)

  SvarSlet
 10. Tak for alle jeres kommentarer!
  Anne - takker:) Han blev også rigtig glad for dem.
  Malene - ja, ikk? De er lidt mere rå (eller macho!) i det;)
  Vibeke - ja, det var en rigtig god dag og skønt at være væk fra bøgerne!
  Josefine - hmmm... ja det kan da godt være, at der kommer nogle puder på Amio!
  Janne - tak skal du ha:)
  Mia - dejligt at høre:) Ja, den pink er ret lækker!
  Stine - tak! Jeg er også meget glad for resultatet!!
  Malene - takker:) Oven på en dejlig dag, så er det altså også lidt svært at komme i gang med læsningen i dag...
  Losarinas mor - Tak! Det er da bare den sødeste kommentar:)
  Tine - tak:)
  Maiken - ja jeg skal også ha' syet nogle nye puder til mig selv. Du siger bare til, hvis jeg skal måle min skabelon. Puderne blev ca. 48X53, så det passer meget godt til puder på 50X50. Det er ikke meget svære at sy harlekintern sammen. Når man skal sy to tern sammen, så skal man bare lige forskubbe den ene side lidt, for ellers passer det ikke sammen. Men lav en prøve og så kan du se, hvad jeg mener!

  SvarSlet
 11. Nja, jeg tror det måske giver lidt mening ift at forskubbe. Jeg har brugt synåle i samlingerne for at sikre at samlingerne ikke bliver forskudte. Men jeg må nok ud i trial-and-error metoden... Inden da har jeg lige taskeprojektet som skal underkastes samme metode. ;o)

  Du må meget gerne måle længden og bredden, så jeg har en størrelse at forholde mig til. Jeg skal lige have fundet ud af hvilke af mine puder som skal have en make-over, og rhombe størrelsen jo afhænger lidt af pudestørrelsen...

  Ehj, jeg gad altså godt have en sydag helt for mig selv i nærmeste fremtid. Har desværre bare ikke tid til at rykke en hel hverdag ud af kalenderen. Øv. (I stedet vælger jeg så at overspringshandle og se på dine kreationer. Tsk tsk)

  Go' eksamenslæsning.

  SvarSlet
 12. Siderne er alle 12 cm., og så måler den ca.20 cm. fra spids til spids på den lange led. Jeg overspringshandler også BIG TIME... Jeg burde læse til næste eksamen, for weekenden går med begravelse, men jeg orker bare ikke at læse op til næste eksamen! Luften er virkelig gået ud af ballonen...

  SvarSlet
 13. Tak for målene.

  Jeg kunne altså også godt bruge nyt luft til min ballon!! Har nemlig en finale på tirsdag som skal arrangeres færdigt ved siden af mit primære projekt...

  Er det ikke sent der er begravelse? Jeg håber du får en god dag med familien og at der bliver sat et smukt punktum på et langt liv. Kram!

  SvarSlet
 14. Dine harlekintern er også rigtig rigtig fine! Tænk at du kan lave samlingerne så præcise på maskine....kan godt være jeg skal droppe mit hånd-nørkleri:)
  X Rikke

  SvarSlet
 15. Ehj hvor sjovt - jeg har idag et vintage-indlæg - netop om harlekin tern.. men dine puder... WAAAAAUW siger jeg bare!!! Skulle du ikke tage at lægge nogle af dem ind på Amio også ;0)

  Dejligt med veloverstået eksamen - og skønt med en kreativ fridag uden bøger - sikkert helt velfortjent!!?

  Louise

  SvarSlet
 16. Aj, hvor laver du bare fantastiske ting! Faldt tilfældigt over din skønne blog og er da helt forelsket i nøglesnoren i Mitsi pink.
  Ta´r du mod bestilling - den er jo desværre allerede udsolgt....
  Bedste hilsner
  Kristine

  SvarSlet
 17. Maiken - jo det er rent sent, men det er fordi en del af familien var på New Zealand, og de kommer hjem i morgen, og så skubbede vi den, så vi alle kan være samlet.
  Rikke - samlingerne er altså heller ikke helt præcise... Men det går jo bare meget meget hurtigere på maskine!
  Louise - ha ha, ja sådan er det med blogland;) Jo jeg overvejer også, om de skal på Amio...
  Kristine - Tak:) Ja, nøglesnoren i pink røg hurtigt, men jeg har mere af stoffet, så hvis du sender mig en mail, så finder vi ud af noget!

  SvarSlet
 18. Hvor er dine pudebetræk skønne:)

  SvarSlet
 19. så fine anne. har et forsøg i liggende i kælderen i næsten samme farver - pudsigt :) måske jeg skal finde det frem igen.

  SvarSlet