8. januar 2011

...

Jeg går rundt om mig selv og kan ikke koncentrere mig om at læse til eksamen. I stedet for maler jeg skuffer med tavlelak og går ture. Det er farligt at gå ture midt i udsalgsperioden.
For jer der bor i København, så er der ophørsudsalg i Raun...

7 kommentarer:

 1. Det andet lyder også mere spændende end eksamensforberedelse! Lyder som et spændende projekt med tavlelakken. Køkkenskuffer? Lækre sager på nederste billeder, nyt?

  SvarSlet
 2. Kan så godt forstå dig...men så er det godt at have lidt at aflede tankerne med:) God idé med tavlelak på skufferne. Håber lidt adspredelse og frisk luft har gjort underværker for koncentrationen.

  SvarSlet
 3. Jamen når man læser til eksamen SKAL man faktisk holde sådanne pauser så al den viden man hælder ind kan få en chance for at finde på rette plads, det glemmer de bare at fortælle de studerende SÅ no panic ;-)

  Tip! Lad pungen ligge hjemme hvis du skal forbi fristende steder , men hav lige en 20ér i lommen hvis nu bageren frister ;-)))

  God male/læselyst

  KH

  SvarSlet
 4. Anne - det er et skuffemøbel fra IKEA, som jeg synes trængte til lidt nyt. Nu skal jeg bare lige ha' sat nye greb på, og så er den klar:) Og ja køkkenrulleholderen og de fire æsker er ny...

  Malene - øh nej, jeg synes ikke ligefrem jeg er mere motiveret nu desværre... Der er alt for meget, der afleder mine tanker. Må tage mig i nakken!

  Wenche - ha ha, ja det får man i hvert fald ikke at vide på studiet! Og god ide at lade pungen blive hjemme...

  SvarSlet
 5. Man når altid at få læst det hele til sidst og være klar. Så nyd overspringhandlingerne det er dem der gør at man overlever eksamensperioderne.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 6. jeg har aldrig hørt om raun før, så tak for deling af københavnske nyheder. det ser jo farlig godt ud. sidste gang jeg havde tavlelak på penslen kom hele vores køkkendør til at lide under det; heldigvis er den blevet brugt godt siden, og jeg er tilgivet af den tidligere hvide dør.

  SvarSlet
 7. nåhh det er til køkkenrulle. Syntes bare den så fed ud, men vidste altså ikke helt hvad. Lyder som spændende projekt med skufferne, håber lidt vi får færdige at se. Har selv en kommode der trænger til et makeover.

  SvarSlet