31. december 2010

Nytår

I aften er det (jo) nytårsaften, og jeg har givet mig selv lov til at glæde mig. På en eller anden måde, gør jeg det faktisk også - og det tror jeg er ok. Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer! Det kan slet ikke beskrives, hvor meget de varmer, og jeg har læst dem igennem mange gange.
Godt nytår til alle jer derude!

10 kommentarer:

 1. Godt nytår!
  Selv om man er ked af det, har man jo også lov at finde lyspunkter som kan aflede tankerne lidt. - Så det skal være dig vel undt at få en god fest i aften!

  SvarSlet
 2. Godt nytår Anne. Håber du får en god aften trods dit tab af din bedstemor. Jeg mistede selv min mormor og min farmor i foråret så jeg ved præcis hvordan du har det. Lige pludselig bliver det minderne som kommer til at fylde mest (omend til tider med vemod og savn, men mest minderne)
  Marie-Louise

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår...
  Har faktisk gået og tænkt på dig,siden jeg læste du mistede...
  Jeg mistede selv min morfar d.1.januar og må indrømme at jeg har det meget ambivalent med nytårsaften. Så (nytårs)hatten af for dig - jeg synes du sej!
  Mange tanker fra Anne Sofie

  SvarSlet
 4. Rigtig godt nytår søde Anne!
  Håber du trods alt får en god aften - synes det er fint af dig at holde fast i det positive og få noget godt ud af aftenen uden at glemme.
  De kærligste tanker Anne

  SvarSlet
 5. Rigtig godt nytår, Anne. Håber du får en dejlig aften, hvor du giver dig selv til at mindes og glædes over den tid du havde med din Oma. Må du komme godt ind i 2011, hvor jeg håber vi får flere chancer for at ses :)

  SvarSlet
 6. Rigtig godt nytår til dig også, Anne :)
  Det er nok godt at give sig tid til at glædes, det skal da altså også være plads til. Fejre et andet langt og godt liv.
  Og forhåbentlig have en masse ting at glæde sig til i det nye år. Jeg kan ihvertfald godt komme i tanke om et par ting...

  SvarSlet
 7. Kære Anne
  Jeg er bare så ked af at høre, at din oma nu er taget afsted.
  Jeg er sikker på, at hun har det rigtig godt der, hvor hun er kommet hen.
  Jeg håber, at du får en dejlig aften trods alt.
  kh Tine

  SvarSlet
 8. Også et rigtig godt nytår til dig, kære Anne!

  Jeg tror det er vigtigt at man i sorgen også giver plads til gode oplevelser, glæde og hygge. Jeg håber du kommer godt ind i det nye år og at det vil bringe dig lykke...
  Kram Maiken

  SvarSlet
 9. Det er godt at du give dig selv lov til at føle glæde i aften. Den går jo hånd i hånd med sorgen... Pas på dig selv og ha en dejlig aften!

  SvarSlet
 10. En lille "forsinket" tanke herfra.

  Det er vigtigt at give sig tid til tårer og sort, det er lige så vigtigt at huske alle de fantastiske minder vi heldigvis har, omkring de personer som vi savner idag.

  Håber du havde en god nytårsaften, trods alt. Dejligt at du har glædet dig :-)

  SvarSlet