9. november 2010

Keramik #3

Jeg har leget med glasurer her til aften. En disciplin jeg mildest talt er elendig til, men mon ikke jeg lærer det (bare en lille smule) med tiden. Jeg krydser fingre for, at det ikke er nogle rædsler, der kommer ud af ovnen næste tirsdag...

12 kommentarer:

 1. Ehj, det lyder super hyggeligt med sådan et keramik kursus. Jeg har flere gange overvejet kreative kurser hver gang aftenskole bladene dumper ud af brevsprækken, men ikke siden jeg var teenager har jeg fået prioriteret at gå til kreative kurser. Og skal jeg have en chance for også at komme ud af døren til sport så kan jeg bare desværre ikke afse tiden til det lige nu. Men så kan jeg jo heldigvis følge med på sidelinjen her hos dig. ;o)

  Flasher du ikke resultatet når det er brændt. Jeg lover at komplimentere for begynder kompetencer uanset udseende. ;o)

  SvarSlet
 2. Det blir spændende at se resultatet, men nægter at tro at du er dårlig til det!! Er sikker på, det blir super godt. Har du efterhånden fået mere frie tøjler til keramik?

  SvarSlet
 3. Maiken, jeg skal nok flashe rædslerne;) Det er også bare super hyggeligt med sådan et kursus. Man glemmer fuldstændig tid og sted, fordi man er så optaget og koncentreret.
  Malene, ja må gerne selv vælge, hvad jeg vil lave nu, jubi! Og tro mig, at nogle af de ting, jeg glaserede i dag bliver rigtigt grimme... Møg glasur!

  SvarSlet
 4. Det er bare så irriterende, når det er noget man har brugt lang tid på at lave og så kommer glasuren og ødelægger det hele. Det kan jeg godt huske fra billedkunst på seminariet. Så må man gerne mugge lidt:)

  SvarSlet
 5. Er sikker på at det bliver rigtigt godt.. :)) Den blå farve ser da ihvertfald lovende ud.. :))
  De der fugle du har i sidebaren, hvor er det jeg finder mønster på dem henne? Jeg har set dem flere steder og ved at der et el andet sted i blogland findes et mønster.. Nu kan jeg bare ikk finde tilbage til det.. :)

  SvarSlet
 6. Melene, ja det er nemlig så irriterende, når man bruger lang tid på at forme noget, at glasuren så driller!
  Rakel, hvis du klikker ind på denne side http://www.spoolsewing.com/blog/2008/05/16/bird-mobile/
  så er der i venstre side et link, hvor der står bird pattern, og så kommer der en pdf-fil med fuglene:)

  SvarSlet
 7. Ser nu ikke helt tosset ud. Du viser forhåbentlig rædslerne/skønhederne frem!

  SvarSlet
 8. Ih, jeg er altså virkelig misundelig på dine keramiktimer. Nu flasher du vel de færdige sager, ikke?

  SvarSlet
 9. Stor misundelse herfra...:)
  Overvejer kraftigt at bede én af mine billedkunstkollegaer at vise mig nogle tricks, så jeg kan prøve lidt af.. Har lavet flere raku og andre ting som studerende, men blir' altid så berøringsangst med nye ting jeg ikke ved hvordan jeg gør;)
  Glæder mig til at se rsultaterne..
  Kh Anne

  SvarSlet
 10. Så spennende!!Gleder meg til å se det ferdige resultatet...Det KAN bare bli bra:)

  SvarSlet
 11. Ihhhh jeg synes det er spændende, jeg glæder mig til at se mere

  SvarSlet
 12. Jeg lover, at jeg nok skal flashe resultatet lige meget, om det er rædsler eller skønheder (eller begge dele!), der kommer ud af ovnen!

  SvarSlet