1. september 2010

Onsdag aften

En ny hobby (her kan man jo også sy trekanter!), lilla maling, fine kort fra Petronella og sæsonpremiere på Desperate Housewives...

7 kommentarer:

 1. Hej Anne
  Hvor hyggeligt...Jeg så også Desperate H...men var slet slet ikke kreativ, da Isabel ikke synes hun ville sove..så der skulle læses Mumi-bøger imens jeg så D.H...ja ja, intet problem, vi kvinder kan jo multitaske.he he!
  Ha en dejlig dag.
  KH Mia

  SvarSlet
 2. Hej Anne
  Det ser spændende ud det der brodergarn. Minder mig om dengang min mormor lærte mig at sy korssting:-) Glæder mig til at se mere..
  Mange hilsner Christina

  SvarSlet
 3. Mia - ja multitaske er vi gode til:)
  Christina - jeg tror sidste gang jeg lavede korssting var i 4.klasse;) Jeg tror, det ender med at blive en lille pung, for det tager godt nok lang tid...

  SvarSlet
 4. Hmm, hva mon du broderer med det gule garnet da?Blir nysgjerrig jeg.Forhåpentligvis klarte du å multitaske, det er jo ikke så lett å brodere hvis det blir spennende på TV.Man får håpe ikke Fruene laget for mye drama i første episode:)

  SvarSlet
 5. De er bare SÅ fine, de kort fra Petronelle..jeg har også lige modtaget 3 stk. med posten, som skal i rammer og pynte i vores mellemgang...eller i stuen...eller køkkenet...åååh dilemma!! :-)
  Ha en dejlig weekende..
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Ser ud til det var en hyggelig aften.:)
  Utroligt fine postkort - og rammerne er fine dertil..
  Jeg er også ret nysgerrig på brodérgarnet.. Ser spændende ud:)
  KH Anne

  SvarSlet
 7. Hej Anne!
  Hvor er jeg dog glad for at jeg faldt over dib blog! Hvor er den fin og hyggelig! Og hvor er du dog bare dygtig!
  - Susan

  SvarSlet