18. maj 2010

Når fristelsen bliver for stor...

Jeg skulle egentlig ikke noget - andet end bare at kigge. Men på en eller anden uforklarlig måde, så kom jeg alligevel hjem med noget... Hovsa
På vejen mødtes jeg med Barbara, der havde det fineste stof med til mig:) Nu sidder jeg her og beundrer mine nye ting og forsøger at glemme, at min opgave ikke skriver sig selv...

6 kommentarer:

 1. Synes altså også at fristelserne ligger omkring hvert hjørne for tiden, så jeg forstår dig udemærket!

  SvarSlet
 2. i går havde jeg kurven fuld i en 10ér butik. lige før kassen tog jeg mig tid til at kigge derned og virkelig overveje hvad jeg skulle bruge de forskellige ting til.
  og det er med stolthed at jeg her fortæller at jeg kun gik derfra med 3 ting og lagde over 1/3 på plads igen. sikken en karakter;)
  ...og skal jeg være helt ærlig, har jeg ikke savnet én af tingene i dag.... men pu ha hvor kan man hurtigt lade sig friste.
  Stine:)

  SvarSlet
 3. Hej Maiken
  Ja, hvad sker der lige for alle de lækre ting, der er på hvert eneste gadehjørne? Det er da bare for svært at modstå;)

  Hej Stine
  Jeg tager hatten af for dig! Måske skulle jeg lave den regel, at jeg kun må købe 1/3 af det, jeg putter i kurven?! Men gad vide om jeg så bare propper endnu flere ting i kurven, hi hi;)

  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Ser dejligt ud - tror godt jeg ved hvor du blev fristet henne ;-) Der var en god grund til at jeg ikke gik med dig.. Jeg var helt sikkert også faldet i. Godt du blev glad for stoffet - ditto - og tak for den ekstra lap med skyerne.

  God aften B

  SvarSlet
 5. Det kan jeg vist godt nikke genkendende til - især det med opgaven. Hvis du vil have flere overspringshandlinger har jeg en udfordring til dig på min blog..
  Hilsen Christina

  SvarSlet
 6. fine skønne ting du 'faldt over' - Kender det med at finde små ting og sager på ens vej...og så føles det helt som juleaften når man kommer hjem og pakkerposerne/taskens indhold ud ;) herligt...

  SvarSlet