4. maj 2010

Dagens køb

En smuttur til Århus bød på disse lækre ting. Pudebetrækkene er fra Dengang, som har så meget fint stof, at det er svært at vælge (og begrænse sig). Neonsommerfuglen vil jeg sætte i en lang halskæde, og fuglen skal hænge i vinduet, så den kan fange lyset.

8 kommentarer:

 1. Hej Anne...
  Sikke lækre sager..:) Hvor ligger Dengang henne..? Jeg skal nemlig til staden i weekenden så ville da gerne lure stof..
  Er vild med de fugle!!
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Hej Anne
  Næ, hvor hyggeligt, at du skal til staden:)
  Men Dengang ligger faktisk i Århus! Jeg er nemlig i Skanderborg pt.
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Hehe..:) Jeg mente nu Århus-staden..;) Det er jo mit gamle hood - så for mig er det STADEN..;) Men Dengang kender jeg ikke...
  Hygge, at du er i Skanderborg.. Står den på opgave..?
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Oj oj for en inspirerende blogg du har!Jeg elsker retrostoffene og det du syr!Jeg følger deg videre, for man blir jo bare glad av alle dine bilder og kreasjoner:)
  God kveld fra Norge:)

  SvarSlet
 5. Hej Anne
  Hi hi, hvor sjovt, at du mente Århus;) Der var jeg vist lidt for kæk og storbysmart... Ups!
  Nå, men Dengang ligger nærmest ved siden af Boxdelux. Inde i en baggård, og der plejer at være et skilt ude ved vejen. Og så er der en reol til venstre for døren fyldt med dejligt stof:) 150 for dynebetræk og 75 for pudebetræk. God fornøjelse derinde - glæder mig til at se, om du køber noget:)
  Kh Anne

  Hej Andregasellen
  Velkommen til og tusind tak for ros:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 6. AAARRRRGGGHHH Anne. Har du været i Århus og Dengang som ligger lige ved siden af bloomers uden at komme ind og hilse på mig??? Kh Nanna :)

  SvarSlet
 7. Hej Nanna
  ja og ved du hvad, jeg stod faktisk og kiggede på det lilla stof, der lå i dit vindue og tænkte haps haps! men jeg havde lige lidt travlt, så jeg skyndte mig videre...! Næste gang kigger jeg helt sikkert ind forbi og hilser på:) Jeg mødte forresten en veninde i Århus i dag, der lige havde købt tre retro-kjoler hos dig. Så fine - især den grønne blomstrede, hvis du ved, hvad det er for en:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 8. Hej Anne
  Sidder helt og kommer til at savne butikkerne i Århus. Det er nu en god by at shoppe i...
  Jeg er ogå ret interesseret i den der spilledåse, som Lone har brugt til hendes spilleugler. Tænkte på, at vi evt. kunne bestille sammen og dele portoen, hvis du er interesseret?
  kh Tine

  SvarSlet