28. april 2010

Stof, stof, stof...

Et billede siger vist mere end ord...

Skynd jer at kigge ind til Nanna, så I kan få fingrene i skønt 70'er stof

12 kommentarer:

 1. Ja det må du nok sige. Sikke fine stoffer. Har du fået fat i alle disse? Jeg var inde i middags, hvor de ikke var kommet ind endnu og nu er de næsten alle væk:( Øv, øv...hvis du bytter med lidt af de 3 nederste, så er jeg klar!?:)

  SvarSlet
 2. Hej Anne..
  JA jeg var også lidt heldig..;) Glæder mig som et lille barn til de kommer..
  Dine er godt nok også fine!
  Ha' en dejlig dag..
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Hej Malene
  Vi kan nok godt finde ud af at bytte:) Jeg tager til Jylland i dag og bliver der en uge for at gå i opgave-hi, men derefter skal jeg nok sige til.

  Hej Anne
  Glæder mig til at se, hvilket stof du fik:) Det er så dejligt at få lækre ting med posten!

  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Så fine stoffer!
  Og så dejlig en blog du har, har lagt mig til som fast læser:)

  SvarSlet
 5. Hej Anne. Det lyder godt. God tur til Jylland og god opgave-skrivning. Du giver bare lyd, når du er landet igen:)

  SvarSlet
 6. Hej Siri
  Tak skal du ha' og velkommen til:) Det er altid hyggeligt med nye læsere!

  Hej Malene
  Tak! Håber jeg når rigtig langt med opgaven, mens jeg er væk! Jeg giver lyd fra mig, når jeg er klar til at bytte:)

  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Hej Anne. Glæder mig til blogtræf... Du siger også bare til her, hvis du vil bytte med nogle grønne, blå, lyserøde af dine nyerhvervelser. God arbejdslyst.
  KH Mia

  SvarSlet
 8. Hej Malene og Mia
  Jeg bytter med alle stofferne bortset fra det grønne i øverste højre hjørne, for det er kun et pudebetræk. Jeg er hjemme i Kbh. på torsdag og så er jeg klar på en bytter:)
  I må gerne maile mig billeder, af hvad I har til at bytte med:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 9. Hej Anne. Tak for beskeden på min blog. Sekskanterne på billedet har en side på 4,5 cm. De skulle oprindeligt være til en pung, men synes de blev for store, så nu har jeg besluttet at lave en lille taske af dem i stedet. Har også lavet skabeloner med siden 5 og 5,5 cm, som jeg nok ville foretrække til puder eller større tasker.
  Har samtidig påbegyndt pungen af patchwork, hvor jeg bruger sekskanter, der har en side på 3,5 cm. Det er noget småt noget at sidde med, synes jeg. Foretrækker 4,5 cm og større:)
  Hvor store er dine sekskanter og hvad skal de blive til?
  Jeg sender billeder af det stof jeg har at bytte med, så du har det, når du er hjemme fra Kbh:) Håber det går godt med opgaven!
  Kh. Malene

  SvarSlet
 10. Hej Anne,
  Hvor har du været heldig med stoffet - er også meget interesseret i at bytte - helst det lyserøde, hvis du kan undvære mere, når ovenstående er færdige ;-)
  Tak for blog-træf update - men Tølløse? Det er da lidt langt væk, er det ikke? Ville være fedt hvis nogle ville holde det i København et sted.
  God opgaveskrivning!

  Kram B

  SvarSlet
 11. Hej Barbara
  Jeg kan sagtens undvære noget af det lyserøde. Du kan bare sende billeder af det, du har at bytte med:) Og ja Tølløse er et stykke væk, men det kunne være super hyggeligt, hvis du kom med. Og ellers så laver vi da bare et kaffe-kage-hygge-café-blog-træf på Vesterbro en dag;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 12. Hej Anne,
  Tak for dit svar - jubii... finder lige på noget og vender tilbage mht. stoffet - og ja, helt sikkert! Det ville være rigtig hyggeligt at lave et Vesterbro-kaffe-kage-hygge-træf, vi er jo praktisk talt naboer! Jeg er rimelig åben, da jeg jo ikke arbejder pt. Så lad os da finde en dag :-)

  Kram B

  SvarSlet