17. marts 2010

Bloomers:)

Jeg har lige fået en stor papkasse fyldt med det skønneste retrostof ind af døren! Jeg kom nemlig til at kigge forbi Bloomers og kunne ikke rigtigt stå for alt det fine stof... Haps haps!
Her er alle herlighederne:


Nu har jeg vist også efterhånden rigeligt med stof til et lappetæppe...

I sidste uge fik jeg sendt en stak tøj afsted til Cathrine og Christian i Düsseldorf, og det er heldigvis kommet frem:)
7 kommentarer:

 1. Ej, hvor er du god! Jeg tænker på snart at lave lidt stof-bytte, det kan være at du får lidt af det fine stof til overs? ;-) Var selv inde og kigge på Bloomers, men synes alle de gode var taget (Så var det nok dig!) Hi hi :-))
  Super fin solhat i øvrigt, det er sådan en god gave også - skal de nok blive rigtig glad for. Har selv lavet en del af dem - Gætter på at det er Elsebeth Gynthers 70ér model? :-)

  God aften
  Kærlig Hilsen B

  SvarSlet
 2. Hej Barbara
  Ja, lad os da lave en stofbytter:) Jeg synes godt nok, at det var svært at begrænse mig, da jeg først kom i gang med at lægge stof i indkøbskurven hos Bloomers! Kunne have købt hele biksen;)
  Og ja solhatten er en Elsebeth Gynther:) Det er bare en super model!
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Hej Anne..
  Først: TUSIND tak for den lækre stofpose!! Den er virkelig fin.. Glæder mig til at få den i brug..:) Er vild med det, du tryller frem - den der solhat er da også alt for lækker! Du må sige til hvis du får tid til en bestilling på sådan én - så hører jeg gerne en pris..;)

  Jeg fik også en skøn kasse med stof fra Bloomerskids i dag - 3 styks fine dynebetræk til samlingen - og i genbrugsen fandt jeg også et rigtig fint stykke.. Så du må endelig sige til hvis vi skal ha' gang i den stofbytter..:) Smider billeder på at mit i morgen - er lige kommet fra arbejde, så orker ikke mere i dag;)
  KH Anne

  SvarSlet
 4. Hej Anne
  Uh det var da også en lang arbejdsdag!
  Jeg vil gerne lave en stofbytter:) Og jeg kan sagtens lave en sommerhat til Karoline - du kan bare sende en mail og så finder vi ud af noget:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Heldige Cathrine og Christian og heldige dig med alt det skønne stof

  SvarSlet
 6. Ja vi her i Düsseldorf er også bare lykkelige for tøjet. Cathrine har indviet ballon-uglebukserne i dag, de er bare skønne! (-:
  Kh Nanna

  SvarSlet
 7. Dejligt at høre Nanna:)

  SvarSlet